Valo Ilona

Sinun hyvinvointisi tähden


Palvelut 

Selvänäköiset tulkinnat / kanavointi

Valon Illat, Iltamat ja Tuokiot

Energiahoidot

RegressioterapiaEettiset ohjeet

  1. Hoidon tavoitteena on hyvinvoiva ihminen.
  2. Asiakkaallani on itsemääräämisoikeus ja vapaa tahto.
  3. Pyrin luomaan hoitosuhteen, joka perustuu yhteisymmärrykseen, avoimeen vuorovaikutukseen ja luottamukseen. Kerron suunnittelemani hoidon ja sen perusteet siten, että asiakas ne ymmärtää ja voi hyväksyä.
  4. Hoitosuhteessa en tee diagnooseja, en puutu lääkemääräyksiin enkä lääkärin antamiin ohjeisiin. Tarvittaessa ohjaan asiakkaan virallisen terveydenhuollon piiriin.
  5. Noudatan vaitiolo- ja salassapitovelvollisuutta sekä ylläpidän kevyttä terapia-asiakasrekisteriä, johon kirjaan hoitotoimenpiteet ja suositukset.
  6. Toimin tietoisesti parhaan ymmärrykseni, taitoni ja tietoni mukaan. Ylläpidän ja kehitän ammattitaitoani sekä seuraan oman alani kehitystä.
  7. Kunnioitan toisten toimijoiden asiakassuhteita sekä ammattipätevyyttä.

Vastuuvapauslauseke

Valo Ilonan palvelut ja tuotteet edistävät ja tukevat normaalia hyvinvointiasi ja voivat auttaa paranemisprosessissa. Hoitoja eivät kuitenkaan ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin tutkimusta, lääkärin määräämiä lääkkeitä tai hoitoja sairaustapauksissa. Hoitoon hakeutuva sitoutuu kertomaan kaikki tarvittavat ja totuudenmukaiset fyysistä ja psyykkistä terveydentilaansa koskevat tiedot ennen hoitopäätöksen tekemistä. Näiden oikeellisten tietojen perusteella tehdään arvio hoidon aloittamisen mahdollisuudesta.