Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Intialainen pää- ja kasvohieronta eteerisin öljyin

Ayurvediseen, intialaiseen pää- ja kasvohierontaan pohjautuva hemmottelu- ja rentoutushoito avaa lihasjännityksiä, helpottaa päänsärkyä ja ehkäisee migreeniä, hoitaa päänahkaa, aktivoi hermojärjestelmää ja kehon energiavirtauksia, rauhoittaa mieltä ja rentouttaa syvästi.

Asiakas asettuu arkivaatteissaan hoitopöydälle selinmakuulle ja saa ylleen lämpimän peiton. Hieron kasvojen ja pään aluetta sekä korvat rentouttavalla tavalla pehmein liikkein. Otteet ovat napakoita, mutteivät voimakkaita ja kohdistuvat kasvoissa oleviin marma-pisteisiin (vrt. akupisteet & heijastepisteet).

Hoidossa käytetään asiakkaan toiveen mukaan öljyä sellaisenaan tai eteerisellä öljyllä säväytettynä.
Hoito kestää 75 min ja sen jälkeen tulee juoda reippaasti vettä sekä välttää kovaa fyysistä rasitusta, saunaa ja nautintoaineita.

 

Kuningatarhoito

Asiakas asettuu arkivaatteissaan hoitopöydälle ja levitän ylleen lämpimän peiton. Tämä taivaallisen rentouttava ja monipuolinen hoitokokonaisuus alkaa itämaisella kasvohieronnalla, jossa pehmein mutta tuntuvin liikkein hieron ayrvedisia marmapisteitä (vrt. akupisteet, heijastepisteet). Käytän hoidossa eteeristä öljyä. Tämän jälkeen nestekierto elvytetään lempeällä lymfaterapialla. Ihanan rentouttava hoito viimeistellään viileillä kivillä - tämä aktivoi lisää kasvojen imuneste- eli lymfakiertoa siloittaen ja vieden turvotuksen.
Hoitokokonaisuuteen varataan aikaa 75 min.

 

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta eli stressipesu on kiireisen ihmisen hetki itselle; hetki rauhoittua, rentoutua ja kuunnella itseään. Hartiat, käsivarret ja pään alue käsitellään erilaisin tekniikoin vaihdellen aktivoivia ja rauhoittavia otteita. Päälaki on ihmisen henkinen kruunu ja energiamme asuu päässä, siksi pään käsittely on erityisen tärkeää.

Intialainen päähieronta koetaan hyväksi hoidoksi muun muassa stressiin, migreeniin/päänsärkyyn, korkeaan verenpaineeseen, unettomuuteen, hiusten kasvuun, parantamaan verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, erilaisiin särky- ja kiputiloihin ja parantamaan keskittymiskykyä.
Hoito kestää n. 45 min.

Asiakas istuu mukavasti tuolissa arkivaatteissaan, ja hoidon jälkeen tulee juoda vettä sekä välttää kovaa fyysistä rasitusta, saunaa ja nautintoaineita.

 

"Kiitos, oli todella rentouttava ja ihana kokemus." - asiakas intialaisen päähieronnan jälkeen

  

Valon Iltamat ti 21.2. klo 18

lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet täältä

1 paikka vapaana!

 

Mikkelissä 9.-12.3.

lisätietoja heti, kun suunnitelmat tarkentuvat

 

 

Ajanvarauskalenteri

Jollei kalenterista löydy sopivaa aikaa, laita viestiä ja katsotaan mitä olisi tehtävissä.

 

Helmikuun viestikortti

kuukauden enkeliviesti löytyy täältä

 

Turvallisesti tapaamiseen

Tulethan hoitohuoneelle terveenä. On parempi perua/siirtää tapaaminen, jos sinulla - tai minulla - on vähäisiäkään flunssa- tai vatsaoireita. 

Käytän halutessasi maskia/visiiriä asiakaskohtaamisissa.

Käsienpesu, käsidesi ja pintojen desinfiointi ovat jo rutiinia.

Tehdään kohtaamisesta turvallinen meille molemmille.

 

Valon Ilta kotikutsuina

Ystäväporukka, työkaverit: intiimi ja lämminhenkinen Valon Ilta vain teille - rajoitukset huomioiden. Ota yhteyttä ja sovitaan aika!

 
 

Suurin hetkeni

Valo Ilonan ja minun tähän mennessä isoin juttu, joten onhan tätä hehkutettava:

Oulun kaupungin uudenvuodenjuhla virtuaalisena. Kaupunginvaltuuston pj Juha Hänninen, tuomiorovasti Satu Saarinen, Petrus Schroderus & Oulun Sinfonia sekä minä (osuuteni alkaa kohdasta 30.15)
 

Jos olet pohtinut, miten näkijä-meedio/selvänäkijä/kanavoija työskentelee niin tuosta juttuhetkestä saat selvyyden minun tavastani toteuttaa tätä niin rakasta elämäntehtävää ❤

Otan mielelläni vastaan kommentteja ja palautetta.