Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Intialainen pää- ja kasvohieronta eteerisin öljyin

Ayurvediseen, intialaiseen pää- ja kasvohierontaan pohjautuva hemmottelu- ja rentoutushoito avaa lihasjännityksiä, helpottaa päänsärkyä ja ehkäisee migreeniä, hoitaa päänahkaa, aktivoi hermojärjestelmää ja kehon energiavirtauksia, rauhoittaa mieltä ja rentouttaa syvästi.

Asiakas asettuu arkivaatteissaan hoitopöydälle selinmakuulle ja saa ylleen lämpimän peiton. Hieron kasvojen ja pään aluetta sekä korvat rentouttavalla tavalla pehmein liikkein. Otteet ovat napakoita, mutteivät voimakkaita ja kohdistuvat kasvoissa oleviin marma-pisteisiin (vrt. akupisteet & heijastepisteet).

Hoidossa käytetään asiakkaan toiveen mukaan öljyä sellaisenaan tai eteerisellä öljyllä säväytettynä.
Hoito kestää 75 min ja sen jälkeen tulee juoda reippaasti vettä sekä välttää kovaa fyysistä rasitusta, saunaa ja nautintoaineita.

 

Kuningatarhoito

Asiakas asettuu arkivaatteissaan hoitopöydälle ja levitän ylleen lämpimän peiton. Tämä taivaallisen rentouttava ja monipuolinen hoitokokonaisuus alkaa itämaisella kasvohieronnalla, jossa pehmein mutta tuntuvin liikkein hieron ayrvedisia marmapisteitä (vrt. akupisteet, heijastepisteet). Käytän hoidossa eteeristä öljyä. Tämän jälkeen nestekierto elvytetään lempeällä lymfaterapialla. Ihanan rentouttava hoito viimeistellään viileillä kivillä - tämä aktivoi lisää kasvojen imuneste- eli lymfakiertoa siloittaen ja vieden turvotuksen.
Hoitokokonaisuuteen varataan aikaa 75 min.

 

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta eli stressipesu on kiireisen ihmisen hetki itselle; hetki rauhoittua, rentoutua ja kuunnella itseään. Hartiat, käsivarret ja pään alue käsitellään erilaisin tekniikoin vaihdellen aktivoivia ja rauhoittavia otteita. Päälaki on ihmisen henkinen kruunu ja energiamme asuu päässä, siksi pään käsittely on erityisen tärkeää.

Intialainen päähieronta koetaan hyväksi hoidoksi muun muassa stressiin, migreeniin/päänsärkyyn, korkeaan verenpaineeseen, unettomuuteen, hiusten kasvuun, parantamaan verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, erilaisiin särky- ja kiputiloihin ja parantamaan keskittymiskykyä.
Hoito kestää n. 45 min.

Asiakas istuu mukavasti tuolissa arkivaatteissaan, ja hoidon jälkeen tulee juoda vettä sekä välttää kovaa fyysistä rasitusta, saunaa ja nautintoaineita.

 

"Kiitos, oli todella rentouttava ja ihana kokemus." - asiakas intialaisen päähieronnan jälkeen

Healing, tulossa mukaan

Osallistuin Anuirmeli Sallamo-Lavin vetämälle Healing-kurssille ja syntyi oivalluksia... 

 

Tilannekatsaus 

Teen maanantaisin ja tiistaisin puhelintulkintoja ja kotikäyntejä (ajanvaraus nrosta 050-486 9940), keskiviikosta perjantaihin olen hoitohuoneella ja silloin kaikki palvelut tarjolla.

Lue lisää muutoksen tuulista täältä

  

Syyskuun viestikortti

löytyy täältä

 

 

Sähköpostimuutos

vanha osoite valoilona@regressioterapia.fi ei enää toimi, vaan sähköpostit tulevat perille osoitteella elise@valoilona.fi

 

 

Blogi, uusimmat kirjoitukset

Elossa taas

Peli seis! 

Enkelivekkari ja muita niksejä

Kun päätin, etten enää...

Mielialojen tartuntataudit, tunnistatko ne?

Vuorovaikutuksessa

Hetken hoidosta paranemiskriisiin

 

 

Valo Ilona Tuirassa

Tervetuloa hoitoihin ja tulkintoihin Tuiraan, osoite on Merikoskenkatu 7 A 49. 
Tuiraan on helppo tulla, sillä bussit kulkevat ihan editse ja ilmaista pysäköintitilaa on niin talon edessä kuin takanakin kadun varressa. Sisäpihalla/parkkipaikalla ei valitettavasti ole asiakaspaikkoja.
Jos tulet pyörällä, sisäpihalla on pyöräkatos/-telineet. Tervetuloa!

 

Varaa aikasi kätevästi netissä!