Valo Ilona

Sinun hyvinvointisi tähdenIntuitiivinen energiahoito & Healing

Teen voimaannuttavia energiahoitoja/healingia asiakkaan tarpeet huomioiden.
Hoidoilla voidaan helpottaa ja hoitaa muun muassa väsymystä, unettomuutta, levottomuutta, kroonisia kipu- ja särkytiloja ja päänsärkyä/migreeniä, tunnelukkoja tai kun haluat vähentää lääkekuormaasi - kokeile rohkeasti, viimeistään kun mikään muu ei tunnu auttavan. Huomioithan, että energiahoito/healing on täydentävä hoitomuoto, ei korvaava eli mahdollisten lääkitysten purkaminen tehdään aina yhteistyössä hoitavan tahon kanssa.

Vakavien sairauksien aiheuttamiin kipuihin, tuskiin ja levottomuuteen energiahoito on mitä miellyttävin ja pehmein helpotus: hoidettava voi rentoutua syvästi, jolloin parasympaattinen hermosto (lepää-rauhoitu) aktivoituu pakene-taistele -refleksin sijaan.

Hoidossa virtautan puhdistavaa ja parantavaa energiaa käsieni kautta hoidettavan korkeimmaksi parhaaksi.

Intuitiivisessa energiahoidossa olen täysin näkymättömien auttajieni ohjauksessa ja usein hoidon aikana saatan saada välitettäväksi viestejä ja ohjeita hoidettavalle. Hoidettava on arkivaatteissaan hoitopöydällä ja käsiäni ohjataan hänen kehollaan huomiota tarvitseviin kohtiin.

Hoidon jälkeen on hyvä juoda vettä, jotta kuona-aineet lähtevät paremmin liikkeelle, sekä välttää kovaa fyysistä rasitusta.  Hoito vaikuttaa vielä pari vuorokautta sen jälkeen, kun hoito on tehty. Mielialan vaihteluita ja tunnepurkauksia saattaa ilmetä ja ne ovat  hoidon vaikutuksia, kun energia puhdistaa pinttyneitä tapojamme ajatella ja toimia. Hoitoreaktiot ovat hyvin yksilöllisiä ja suurin osa asiakkaista ei koe niitä juuri lainkaan.
Hoito saattaa nostattaa pintaan tunnetiloja, ja silloin on hyvä muistaa, että ne ovat vain tunteita eivätkä voi vahingoittaa sinua. Vasta jos ryhdyt kehittämään niistä tai hoidosta tarinaa, ne jäävät mietityttämään sinua. Anna siis tunteidesi tulla ja oivalla, että olet saattanut padota niitä kehossasi pitkäänkin ja että nyt voit luopua niistä.

 

Yhdistetty energiahoito ja kanavointi

Tule yhdistettyyyn energiahoitoon ja kanavointiin: hoidon jälkeen keskustelemme kehosi viesteistä ja pyrimme löytämään ratkaisuja mieltäsi askarruttaviin asioihin enkeleiden ja henkimaailman lempeällä avustuksella.


Regressioterapia

Regressioterapia on keino matkata mielesi avulla ajassa taaksepäin. Alitajuntasi voi kuljettaa sinut johonkin entiseen elämääsi, mutta myös nykyisessä elämässäsi johonkin merkitykselliseen hetkeen tai peräti tulevaisuuteen.  Tätä terapiamuotoa voidaan käyttää erilaisten tunnelukkojen, selittämättömien fyysisten kiputilojen, vääristyneiden ja/tai häiritsevien käyttäytymis- ja ajattelumallien korjaamiseen ja itsetuntemuksen lisäämiseen.
Regressioterapiassa olet syvässä rentouden tilassa, kevythypnoosissa - kuitenkin täysin läsnä ja tietoisena tapahtumien kulusta. Keskustelemme koko ajan ja kirjaan kertomasi, jotta voimme keskustella havainnoistasi palattuasi nykyhetkeen.
Regressioterapia on turvallinen työkalu itsetuntemuksen kehittämiseen, joskaan ei sovellu mielenterveyspotilaille eikä päihteiden käyttäjille. Elämäntilanteesi tulisi olla rauhallinen ja mielentilasi levollinen - akuuttien kriisien käsittelyyn regressio ei sovellu.
En myöskään suosittele regressiota ns. ensimmäiseksi hoidoksi, vaan jos henkinen kasvu ja hoidot kiinnostavat suosittelen varaamaan ajan vaikkapa energiahoitoon.
Varattuasi ajan, voit valmistautua mielikuvamatkallesi pyytämällä parina-kolmena iltana ennen tapaamista, että alitajuntaasi vie sinut sellaiseen elämään tai tilanteeseen josta saat eniten apua tähän hetkeen tai joka on tarkoituksenmukaisin. Sen jälkeen jätät asiat oleutumaan ja tulet tapaamiseen "puristamatta".