Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tulossa, menossa ja pinnalla  

Näkijä-ilta ti 13.8. klo 18.00-19.30

Lempeä, avaava ohjattu meditaatiohetki.
Valomaailmalta - enkeleiltäsi, läheisiltäsi, auttajiltasi - kanavoituja vahvistuksia ja vastauksia ajankohtaisiin mieltäsi askarruttaviin asioihin.
Näistä sekä läsnäolijoiden omista, juuri oikeanlaisista energioista muotoutuu Näkijä-ilta.
Ilmoittauduthan sitovasti viimeistään 7.8. Hinta 30€/hlö.
elise@valoilona.fi / 050-486 9940
Sydämellisesti tervetuloa Näkijä-iltaan!

 

 

Valon Ilta 

Rakkautta ja tunteita tulviva Valon ilta - intiimi meediotuokio - kutsuu sinua energioihinsa!

Enkeliviestikorttien tutkailun ja tähän hetkeen henkilökohtaisten viestien jälkeen otamme vastaan läheisiä, ystäviä ja tuttavia jotka ovat edeltämme Valoon lähteneet. Valosta vierailevien lisäksi myös vielä inhimillisten henget voivat tuoda tärkeitä terveisiään meille ”nahkaisille”. Sinulla on mahdollisuus kysyä kenties mieltäsi askarruttavista asioista ja jutella vieraasi kanssa. Tullessasi tarvitset vain avoimen mielen ja sydämen - Valon Ilta on lämmin, lempeä ja iloa tarjoava hetki henkimaailman sylissä ♥

Sitovat ilmoittautumiset Fb/yv:llä, txt:lla 0504869940 tai spostilla valoilona@regressioterapia viimeistään 5.4. Iltaan mahtuu 8 osallistujaa.
Hinta on 35€/henkilö.

Sydämellisesti tervetuloa!

 

 

Touch For Health -menetelmä 

Touch For Health-kinesiologian teoriaopinnot nyt suoritettu!

Kinesiologia yhdistää modernin länsimaisen tiedon ja idän ikiaikaisen opin meridiaaneista eli energiakanavista siten, että testattava (asiakas) saa mahdollisimman tehokkaan avun. Touch For Health -menetelmän avulla voidaan aktivoida meissä jokaisessa olevia voimavaroja ja saavuttaa se kehomielen tasapaino, joka on meille luonnollisin. Menetelmässä kommunikoidaan lihaspalautteen avulla ja löydetään mahdolliset energiavaraukset sekä juuri ne tasapainotusmenetelmät, jotka parhaiten kohottavat testattavan hyvinvointia.

Menetelmässä käytetään lihaspalautetta, mutta sinun ei tarvitse ponnistella tai käyttää voimaa vaan haemme tietoa kehomieleltäsi lempeillä, pehmeillä otteilla. 

 

Reportaasi

Opiskelija Noora Haapaniemi kävi hoitohuoneellani ja kirjoitti reportaasin meediotyöskentelystäni - lue sinäkin hänen lämminhenkinen kirjoituksensa

 

Heinäkuun viestikortti

HERÄÄ HENKIIN

Jos tutkiskelet elämääsi taaksepäin, huomaatko miten olet kasvanut ja kehittynyt ajan mittaan? Olet ehkä "luonut nahkasi" useamminkin tai ainakin kypsynyt siinä, miten näet itsesi ja koet maailman. Tiedät, että asiat vaativat aikaa kehittyäkseen ja että Valomaailman tahti on harvoin sama kuin sinun vauhtisi.
Kortti kertoo, että jokin kauan vaalimasi haave tai unelma osoittaa orastuksen merkkejä. Sinun ei pidä yrittää maanitella sitä ilmentymään tai muovata sitä jotenkin vielä paremmaksi - Luoja tietää kyllä mikä on sinulle paras unelman toteutumismuoto ja elämäsi voi muuttua jopa vielä upeammaksi kuin osaat kuvitellakaan, kunhan annat ohjat Kaikkeudelle. On aika arvostaa ja kunnioittaa sitä, mikä on tulollaan. Anna polkusi mutkien muotoutua jumalallisissa käsissä, sinun tarvitsee vain astella polkua.

(kts. lisää www.facebook.com/ValoIlona)

 valitettavasti kuvat asettuvat kyljelleen...

 

 

 

 

 

 

 

 

************

Blogi

Ensimmäiset hapuilevat ajatukset blogin kirjoittamisesta muistan nousseen pintaan jo yli kolme vuotta sitten, idea kuitenkin vaati kypsyttelyä ja elämänvirran soljumista ennen kuin ensimmäinen kirjoitus putkahti ulos. Nyt se on luettavissasi - jos haluat kommentoida, voit tehdä sen Yhteydenotto-lomakkeen kautta.

*************

Haastattelut

Verkkojulkaisu mediaoulu.fi:n toimittaja kävi juttusilla - linkki artikkeliin

 

 

 

TARVITSETKO PAIKKAA KURSSILLE TAI HOITOPÄIVÄLLE?

Pidän hoitolassani Valon Iltoja, pienryhmiä sekä koulutuksia, sillä sinne mahtuu hyvin 10 hengen ryhmä hyvien energioiden äärelle.

Tarvitsetko satunnaisesti tai säännöllisemmin Oulusta hoitotilaa? Otapa yhteyttä, räätälöidään sinulle sopiva päivä-/viikonloppuhinta.

 

SIINÄ SE ON: TODISTUS SUORITETUISTA OPINNOISTA!

Lomalla 19.-30.7.

Pomon patistelemana lomailen reilun viikon verran. Vastailen tuolloin viesteihin ja sähköposteihin, kunhan ennätän. Nettiajanvaraus toimii lomanikin aikana ja seuraavat vapaat ajat näemmä 8.8. alk.

 

Gua sha -hieronta tuli ja valloitti! Heinäkuun aikana varatuista hoidoista -10%

lue lisää 

 

 

Näkijä-ilta ti 13.8. klo 18.00-19.30

lue lisää & ilmoittaudu

 

  

Sähköpostiongelmia

vanha osoite valoilona@regressioterapia.fi ei enää toimi, vaan sähköpostit tulevat perille osoitteella elise@valoilona.fi

 

Heinäkuun viestikortti

löytyy täältä

 

Touch For Health -kinesiologian teoriaosuudet suoritettu!

Touch For Health -menetelmä vienyt mennessään. 

 

Blogi, uusimmat kirjoitukset

Elossa taas

Peli seis! 

Enkelivekkari ja muita niksejä

Kun päätin, etten enää...

Mielialojen tartuntataudit, tunnistatko ne?

Vuorovaikutuksessa

Hetken hoidosta paranemiskriisiin

 

Valo Ilona ja Hölläämö

tekevät yhteistyönä (työ)hyvinvointipäiviä

 

Tuoteuutuuksia!

Ihana, kotimainen luonnonkosmetiikkasarja Sade sekä Tuisan suolatuikut ja valaisimet nyt Valo Ilonalla!

Löydät myös erikokoiset unisiepparit ja monikäyttöiset kristallit Valo Ilonalta

Reportaasi

Kontrastimedia julkaissut reportaasin meediotyöskentelystäni

Valo Ilona muutti!

Tervetuloa hoitoihin ja tulkintoihin Tuiraan, osoite on Merikoskenkatu 7 A 49. 
Tuiraan on helppo tulla, sillä bussit kulkevat ihan editse ja ilmaista pysäköintitilaa on niin talon edessä kuin takanakin kadun varressa. Sisäpihalla/parkkipaikalla ei valitettavasti ole asiakaspaikkoja.
Jos tulet pyörällä, sisäpihalla on pyöräkatos/-telineet. Tervetuloa!

 

Varaa aikasi kätevästi netissä!