Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tulossa, menossa ja pinnalla 

Kokkola kutsuu 11.-12.10.

Teen perjantaina 11.10. kotikäyntejä klo 13.30-16.00 ja vastaanotto hotellilla klo 16.30 alk. Lauantaina vastaanotto hotellilla klo 9.30-12.00 ja kotikäyntikin mahtuu klo 12.00-13.30. Ajanvaraukset elise@valoilona.fi tai 050-486 9940.

Selvänäköiset tulkinnat 30min/48€ ja 45min/58€, ei kotikäynti- eikä kilometrilisiä.

 

 

Valon Ilta 

Rakkautta ja tunteita tulviva Valon ilta - intiimi meediotuokio - kutsuu sinua energioihinsa!

Enkeliviestikorttien tutkailun ja tähän hetkeen henkilökohtaisten viestien jälkeen otamme vastaan läheisiä, ystäviä ja tuttavia jotka ovat edeltämme Valoon lähteneet. Valosta vierailevien lisäksi myös vielä inhimillisten henget voivat tuoda tärkeitä terveisiään meille ”nahkaisille”. Sinulla on mahdollisuus kysyä kenties mieltäsi askarruttavista asioista ja jutella vieraasi kanssa. Tullessasi tarvitset vain avoimen mielen ja sydämen - Valon Ilta on lämmin, lempeä ja iloa tarjoava hetki henkimaailman sylissä ♥

Sitovat ilmoittautumiset Fb/yv:llä, txt:lla 0504869940 tai spostilla valoilona@regressioterapia viimeistään 5.4. Iltaan mahtuu 8 osallistujaa.
Hinta on 35€/henkilö.

Sydämellisesti tervetuloa!

 

 

Touch For Health -menetelmä 

Touch For Health-kinesiologian teoriaopinnot nyt suoritettu!

Kinesiologia yhdistää modernin länsimaisen tiedon ja idän ikiaikaisen opin meridiaaneista eli energiakanavista siten, että testattava (asiakas) saa mahdollisimman tehokkaan avun. Touch For Health -menetelmän avulla voidaan aktivoida meissä jokaisessa olevia voimavaroja ja saavuttaa se kehomielen tasapaino, joka on meille luonnollisin. Menetelmässä kommunikoidaan lihaspalautteen avulla ja löydetään mahdolliset energiavaraukset sekä juuri ne tasapainotusmenetelmät, jotka parhaiten kohottavat testattavan hyvinvointia.

Menetelmässä käytetään lihaspalautetta, mutta sinun ei tarvitse ponnistella tai käyttää voimaa vaan haemme tietoa kehomieleltäsi lempeillä, pehmeillä otteilla. 

 

Reportaasi

Opiskelija Noora Haapaniemi kävi hoitohuoneellani ja kirjoitti reportaasin meediotyöskentelystäni - lue sinäkin hänen lämminhenkinen kirjoituksensa

 

Lokakuun viestikortti

LIIKE
Rajoittuneisuuden aika muuntuu myönteiseksi mahdollisuuksien ajaksi. Olet uuden seikkailun ja löytöretkeilyn alussa; saatat tuntea pakottavaa tarvetta lähteä matkalle, muuttaa hiustyyliäsi tai vaihtaa työtä tahi asuntoa. Niin tai näin, et voi enää jäädä paikoillesi, vaan sinun on pakko mennä eteenpäin. Pyydätpä mitä tahansa, näet unelmiesi käyvän toteen ja aiemmin suljetut ovet avautuvat taianomaisesti sinulle.
Liike on myös mielentila. Sumu hälvenee ja tiedät, mitä pitää tehdä. Nyt et saa pelätä, vaan päästä irti ja mene eteenpäin.
"Menet myönteisessä virrassa eteenpäin."

Tempaisevaa lokakuuta Sinulle

 valitettavasti kuvat asettuvat kyljelleen...

 

 

 

 

 

 

 

 

************

Blogi

Ensimmäiset hapuilevat ajatukset blogin kirjoittamisesta muistan nousseen pintaan jo yli kolme vuotta sitten, idea kuitenkin vaati kypsyttelyä ja elämänvirran soljumista ennen kuin ensimmäinen kirjoitus putkahti ulos. Nyt se on luettavissasi - jos haluat kommentoida, voit tehdä sen Yhteydenotto-lomakkeen kautta.

*************

Haastattelut

Verkkojulkaisu mediaoulu.fi:n toimittaja kävi juttusilla - linkki artikkeliin

 

 

 

TARVITSETKO PAIKKAA KURSSILLE TAI HOITOPÄIVÄLLE?

Pidän hoitolassani Valon Iltoja, pienryhmiä sekä koulutuksia, sillä sinne mahtuu hyvin 10 hengen ryhmä hyvien energioiden äärelle.

Tarvitsetko satunnaisesti tai säännöllisemmin Oulusta hoitotilaa? Otapa yhteyttä, räätälöidään sinulle sopiva päivä-/viikonloppuhinta.

 

SIINÄ SE ON: TODISTUS SUORITETUISTA OPINNOISTA!

Kokkolassa 11.-12.10. 

Voit kysyä mahdollisia peruutusaikoja

 

  

Sähköpostimuutos

vanha osoite valoilona@regressioterapia.fi ei enää toimi, vaan sähköpostit tulevat perille osoitteella elise@valoilona.fi

 

Lokakuun viestikortti

löytyy täältä

 

Touch For Health -kinesiologian teoriaosuudet suoritettu!

Touch For Health -menetelmä vienyt mennessään. 

 

Blogi, uusimmat kirjoitukset

Elossa taas

Peli seis! 

Enkelivekkari ja muita niksejä

Kun päätin, etten enää...

Mielialojen tartuntataudit, tunnistatko ne?

Vuorovaikutuksessa

Hetken hoidosta paranemiskriisiin

 

Valo Ilona ja Hölläämö

tekevät yhteistyönä (työ)hyvinvointipäiviä

 

Tuoteuutuuksia!

Ihana, kotimainen luonnonkosmetiikkasarja Sade sekä Tuisan suolatuikut ja valaisimet nyt Valo Ilonalla!

Löydät myös erikokoiset unisiepparit ja monikäyttöiset kristallit Valo Ilonalta

Reportaasi

Kontrastimedia julkaissut reportaasin meediotyöskentelystäni

Valo Ilona muutti!

Tervetuloa hoitoihin ja tulkintoihin Tuiraan, osoite on Merikoskenkatu 7 A 49. 
Tuiraan on helppo tulla, sillä bussit kulkevat ihan editse ja ilmaista pysäköintitilaa on niin talon edessä kuin takanakin kadun varressa. Sisäpihalla/parkkipaikalla ei valitettavasti ole asiakaspaikkoja.
Jos tulet pyörällä, sisäpihalla on pyöräkatos/-telineet. Tervetuloa!

 

Varaa aikasi kätevästi netissä!