Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tulossa, menossa ja pinnalla 

 

Mitä kuuluu, missä mennään?

Voihan vietävä, millainen vuosi onkaan takana - mutta onneksi helpotus häämöttää jo. Olisi niin helppoa käpertyä manaamaan rajoituksia, rajoituksilla uhkailua, rajoitusten ristiriitaisuuksia ja kaikkea sitä negatiivista tauhkaa jota tähän epidemiaan liittyy. Kyllä, minäkin olen pohtinut miten tämä kaikki vaikuttaa Valo Ilonaan, minuun yrittäjänä ja ihmisenä, kanssaihmisiin, Suomen talouteen ja vaikka sun mihin. Sitten saan lempeän muistutuksen Pomolta, että turha minun on energiaani käyttää noihin pyörittelyihin - kun ne(kään) asiat eivät ole minun vallassani. Olen myös päättänyt, etten vastaanota enkä lue kummankaan ääripään mielipiteitä tästä epidemiasta.

Mitä sitten voin tehdä? Voin tietoisesti karistaa ja karkottaa pelkoa lietsovat negaloiset itsestäni. Voin tietoisesti löytää (huom! ei siis vain yrittää löytää) hyviä, iloisia asioita jokaisesta päivästä ja pöläyttää positiivisuuspöpöjä jos vaikka ihan vain itseni riemuksi. Nautin siitä, että voin käydä koirani kanssa kävelemässä raikkaassa ilmassa. Koen mielihyvää, kun järjestelen kotiani hieman uuteen oorninkiin; kun jokin esine hakeutuu uuteen paikkaan ja kun kierrätän. Puhelu ystävälle, toimiva vatsa, aamukahvi, talitintti- ja varpuspariskuntien vääntö kumpi saakaan vallattua pöntön tänä keväänä, auringonpaiste, linnunlaulu, koti... Syvää iloa ja tyytyväisyyttä. Kiitos.

Ollaan edelleen tolokullisia toimijoita, Valotyypit lupasivat että pian helpottaa!

 

Ainoa vakio on muutos...

Elokuusta 2021 yhtenä tiistaina kuukaudessa hoitohuoneella ottaa asiakkaita vastaan koulutettu hieroja Paula Harju. Hänen yhteystietonsa päivittyvät tähän myöhemmin.

Kerran kuukaudessa tarjolla myös Horstmann-kehoterapiaa kokkolalaisen Suvi Jokisen tekemänä. Hoidosta ja ajanvarauksista löydät tietoa Suvin sivulta https://www.facebook.com/kehoterapeuttiptsuvijokinen/

Itse teen maanantaisin kotikäyntejä ja puhelintulkintoja (ajanvaraus nrosta 050-486 9940, muiden päivien ajanvaraus www.timma.fi/valoilona).
Hoitohuoneella olen keskiviikosta perjantaihin.

Tervetuloa turvallisesti tulkintoihin ja hoitoihin! 

 

 

Joulukuun viestikortti

MAADOITU
Sinua kehotetaan maadoittumaan, jotta valokenttäsi pysyy puhtaana ja sisäinen lähteesi täytenä. Jos et ole maadoittunut, saatat liian helposti ottaa toisten ihmisten energiat auraasi ja virheellisesti luulla niitä omiksesi. Rajasi hämärtyvät, kun imaiset ympäröivät mielialat ja ajatukset itseesi etkä saa selvää, mikä on sinun ja mikä toisten tuomaa.
Joillekin tämä kortti on vahvistus empaattisuudesta tai hyvin herkästä ihmisyydestä, jolloin tarvitset omaa, yksinolemisen aikaa tasapainottaaksesi energiasi ja maadoittuaksesi. On näet kahdenlaisia ihmisiä: niitä jotka vetävät toisilta energiaa voimakseen ja niitä joilta vedetään... Tutkaile rauhassa, kumpaan joukkoon sinä kuulut ja järjestä päivääsi edes pieni hetki aikaa sisäisen lähteesi täyttämiselle. Herkkyytesi on supervoimasi, mutta kuten kaikkia taikavoimia sitäkin on hoivattava.
On helppoa tulla vetäistyksi planeettamme ympärillä pyörteileviin korkeavärähteisiin energioihin. Nopein ja tehokkain tapa puhdistua noista liian leijuttavista energioista on yhdistyä Äiti Maan maadoittavaan voimaan.
Maadoittumisen voi tehdä monella eri tavalla, yksi väkevimmistä on juuri Äiti Maahan kytkeytyminen. Vietä aikaa luonnossa, paina kätesi sydämen korkeudella puuta vasten tai (kesällä) kulje paljasjaloin metsässä. Nopein tapa on hengittää pari-kolme kertaa syvään ja sanoa itselleen: "Olen tässä ja nyt, olen maadoittunut."
Lumoavaa joulukuuta Sinulle ❤
  


 

 

 

 

 

 

 

************

Blogi

Ensimmäiset hapuilevat ajatukset blogin kirjoittamisesta muistan nousseen pintaan jo yli kolme vuotta sitten, idea kuitenkin vaati kypsyttelyä ja elämänvirran soljumista ennen kuin ensimmäinen kirjoitus putkahti ulos. Nyt se on luettavissasi - jos haluat kommentoida, voit tehdä sen Yhteydenotto-lomakkeen kautta.

*************

Haastattelut

Verkkojulkaisu mediaoulu.fi:n toimittaja kävi juttusilla - linkki artikkeliin

 

 

 

TARVITSETKO PAIKKAA KURSSILLE TAI HOITOPÄIVÄLLE?

Pidän hoitolassani Valon Iltoja, pienryhmiä sekä koulutuksia, sillä sinne mahtuu hyvin 10 hengen ryhmä hyvien energioiden äärelle.

Tarvitsetko satunnaisesti tai säännöllisemmin Oulusta hoitotilaa? Otapa yhteyttä, räätälöidään sinulle sopiva päivä-/viikonloppuhinta.

 

SIINÄ SE ON: TODISTUS SUORITETUISTA OPINNOISTA!

Tilinumero muuttuu

Valo Ilonan OP-tili sulkeutuu, uusi tilinumero on voimassa heti.

Puhelinajat maksetaan ennen sovittua soittoaikaa tilille FI28 3939 0056 6348 19. Viestiksi palvelu ja päivämäärä.

 

Ajanvarauskalenteri

Jollei kalenterista löydy sopivaa aikaa, laita viestiä ja katsotaan mitä olisi tehtävissä.

 

Turvallisesti tapaamiseen

Tulethan hoitohuoneelle terveenä. On parempi perua/siirtää tapaaminen, jos sinulla - tai minulla - on vähäisiäkään flunssa- tai vatsaoireita. 

Käytän halutessasi maskia/visiiriä asiakaskohtaamisissa.

Käsienpesu, käsidesi ja pintojen desinfiointi ovat jo rutiinia.

Tehdään kohtaamisesta turvallinen meille molemmille.

 

Valon Ilta kotikutsuina

Ystäväporukka, työkaverit: intiimi ja lämminhenkinen Valon Ilta vain teille - rajoitukset huomioiden. Ota yhteyttä ja sovitaan aika!

 
 

Suurin hetkeni

Valo Ilonan ja minun tähän mennessä isoin juttu, joten onhan tätä hehkutettava:

Oulun kaupungin uudenvuodenjuhla virtuaalisena. Kaupunginvaltuuston pj Juha Hänninen, tuomiorovasti Satu Saarinen, Petrus Schroderus & Oulun Sinfonia sekä minä (osuuteni alkaa kohdasta 30.15)
 

Jos olet pohtinut, miten näkijä-meedio/selvänäkijä/kanavoija työskentelee niin tuosta juttuhetkestä saat selvyyden minun tavastani toteuttaa tätä niin rakasta elämäntehtävää ❤

Otan mielelläni vastaan kommentteja ja palautetta.

 

Joulukuun korttiviesti

kunkin kuukauden viesti löytyy täältä