Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tulossa, menossa ja pinnalla 

Tulkinta-aikoja Kokkolassa 11.-12.9.

Tie tuo taas Kokkolaan, on ihana palata kutsuttuna tapaamaan upeita keskipohojammaalasia!

Tulkinta-aikoja tarjolla
- pe 11.9. klo 12-15 kotikäynteinä
- pe 11.9. klo 15-17 hotellilla
- la 12.9. klo 9.30-12 hotellilla
- la 12.9. klo 12-16 kotikäynteinä

Tulkinta, selvänäköinen luenta, kanavointi... Valomaailman opastusta elämän solmukohtiin, voimaannuttamaan ja selkeyttämään.

Ajanvaraukset ja tiedustelut viestillä tai soittaen 050-486 9940.
30min 48€, 45min 58€ - maksu käteisellä tai kortilla.

Tapaamisiin ♥

 

Ainoa vakio on muutos...

Kesäkuun alusta maanantaisin ja tiistaisin Valo Ilonan hoitohuoneella ottaa vastaan pitkän linjan konkari Marketta Heikkinen, joka tekee klassista hierontaa ja intialaista pää- ja kasvohierontaa. Muina päivinä vastaanotto kotonaan laajemmalla hoitotarjoomalla. http://www.hierojaoulu.fi/

Kesäkuusta alkaen kerran kuukaudessa tarjolla myös Horstmann-kehoterapiaa kokkolalaisen Suvi Jokisen tekemänä. Hoidosta ja ajanvarauksista löydät tietoa Suvin sivulta https://www.facebook.com/kehoterapeuttiptsuvijokinen/

1.6. alkaen teen maanantaisin ja tiistaisin puhelintulkintoja (ajanvaraus nrosta 050-486 9940, muiden päivien ajanvaraus www.timma.fi/valoilona) ja hoitohuoneella olen keskiviikosta perjantaihin. Tervetuloa turvallisesti tulkintoihin ja hoitoihin! 

 

 

Heinäkuun viestikortti

AVAA SYDÄMESI


Sydämen asiat nousevat vahvasti esiin; uuden ihmisen kohtaaminen voi johtaa vahvaan ihmissuhteeseen tai jo olevat suhteet voivat nousta uudelle tasolle.
On valintojen ja tärkeiden päätösten aika. Sinun on äärimmäisen tärkeää tutkailla asiaa kaikilta kanteilta. Kortti kehottaakin sinua kuuntelemaan syvimpiä tuntojasi herkällä korvalla ja toimimaan sitten sydämen johdatuksessa.
Joillekin kortti voi puhua epäterveiden ja vahingollisten suhteiden päättämisestä. Joillekin viestitetään uudesta ihmissuhteesta, kihlauksesta tai avioliitosta.

"Salli rakkauden kasvaa ja kukoistaa ympärilläsi. Olet odottanut tätä täyttymyksen aikaa niin pitkään, ja nyt on sen aika. Tee päätökset sydäntäsi kuunnellen ja ota sitten ne askeleet, jotka tunnet oikeiksi. Ilo johdattaa sinut väkevään ja terveeseen elämään."

Rakkaudentäyteistä heinäkuuta Sinulle! 

 

 

 

 

 

Touch For Health -menetelmä 

Touch For Health-kinesiologian teoriaopinnot nyt suoritettu!

Kinesiologia yhdistää modernin länsimaisen tiedon ja idän ikiaikaisen opin meridiaaneista eli energiakanavista siten, että testattava (asiakas) saa mahdollisimman tehokkaan avun. Touch For Health -menetelmän avulla voidaan aktivoida meissä jokaisessa olevia voimavaroja ja saavuttaa se kehomielen tasapaino, joka on meille luonnollisin. Menetelmässä kommunikoidaan lihaspalautteen avulla ja löydetään mahdolliset energiavaraukset sekä juuri ne tasapainotusmenetelmät, jotka parhaiten kohottavat testattavan hyvinvointia.

Menetelmässä käytetään lihaspalautetta, mutta sinun ei tarvitse ponnistella tai käyttää voimaa vaan haemme tietoa kehomieleltäsi lempeillä, pehmeillä otteilla. 

 

 

************

Blogi

Ensimmäiset hapuilevat ajatukset blogin kirjoittamisesta muistan nousseen pintaan jo yli kolme vuotta sitten, idea kuitenkin vaati kypsyttelyä ja elämänvirran soljumista ennen kuin ensimmäinen kirjoitus putkahti ulos. Nyt se on luettavissasi - jos haluat kommentoida, voit tehdä sen Yhteydenotto-lomakkeen kautta.

*************

Haastattelut

Verkkojulkaisu mediaoulu.fi:n toimittaja kävi juttusilla - linkki artikkeliin

 

 

 

TARVITSETKO PAIKKAA KURSSILLE TAI HOITOPÄIVÄLLE?

Pidän hoitolassani Valon Iltoja, pienryhmiä sekä koulutuksia, sillä sinne mahtuu hyvin 10 hengen ryhmä hyvien energioiden äärelle.

Tarvitsetko satunnaisesti tai säännöllisemmin Oulusta hoitotilaa? Otapa yhteyttä, räätälöidään sinulle sopiva päivä-/viikonloppuhinta.

 

SIINÄ SE ON: TODISTUS SUORITETUISTA OPINNOISTA!

Tulkinta-aikoja Kokkolassa 11.-12.9.

tarkemmat ajat ja paikat täällä

 

Lomalla viikon 29

pari vapaata aikaa vielä viikolle 28, ajanvarauskalenteri on ajan tasalla

Viikoilla 30 & 31 (20.-31.7.) joitain puhelinaikoja, tiedustelut viestillä nroon 050-486 9940

 

Tilannekatsaus 25.5.

1.6. alkaen teen maanantaisin ja tiistaisin puhelintulkintoja (ajanvaraus nrosta 050-486 9940), toki  näitä sekä muita palveluja hoitohuoneella keskiviikosta perjantaihin.

Lue lisää muutoksen tuulista täältä

  

Heinäkuun viestikortti

löytyy täältä

 

 

Sähköpostimuutos

vanha osoite valoilona@regressioterapia.fi ei enää toimi, vaan sähköpostit tulevat perille osoitteella elise@valoilona.fi

 

 

Blogi, uusimmat kirjoitukset

Elossa taas

Peli seis! 

Enkelivekkari ja muita niksejä

Kun päätin, etten enää...

Mielialojen tartuntataudit, tunnistatko ne?

Vuorovaikutuksessa

Hetken hoidosta paranemiskriisiin

 

 

Valo Ilona Tuirassa

Tervetuloa hoitoihin ja tulkintoihin Tuiraan, osoite on Merikoskenkatu 7 A 49. 
Tuiraan on helppo tulla, sillä bussit kulkevat ihan editse ja ilmaista pysäköintitilaa on niin talon edessä kuin takanakin kadun varressa. Sisäpihalla/parkkipaikalla ei valitettavasti ole asiakaspaikkoja.
Jos tulet pyörällä, sisäpihalla on pyöräkatos/-telineet. Tervetuloa!

 

Varaa aikasi kätevästi netissä!