Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tulossa, menossa ja pinnalla 

En enää vaieta mä voi

Parantava ääni -kurssi käyty, sain syväsukelluksen ja pintaraapaisun aiheeseen Michael Schirmerin opastuksella ❤
Ääneni ei suostu enää pysymään piilossa saati vaikenemaan, vaan vaatii päästä osalliseksi hoitotapahtumaan. 
Hoidettava voi kertoa toiveensa, mitä asiaa tai kehon kohtaa hän haluaa hoidattaa ääniparannuksella. Hoitajana otan yhteyden korkeimpiin auttajiin sekä asetan intention (ajautus+tunne+tahto - tavoite hoidolle). Sen jälkeen alkaa parantavan energian virtautus. Minulle on luontevaa toimia kosketuksessa, joten saatan laskea käteni hoidettavan keholle. Hoitajana kanavoin auttajien energiaa myös äänelläni.
Ääniparantaminen tuntuu minusta hyvin luontevalta ja tutulta, toivottavasti sinäkin antaudut ennakkoluulottomasti hoitavien energioiden aalloille.
Äänihoito tulee mukaan palveluvalikoimaan 17.6. alkaen.
 

Mitä kuuluu, missä mennään?

Voihan vietävä, millainen vuosi onkaan takana - mutta onneksi helpotus häämöttää jo. Olisi niin helppoa käpertyä manaamaan rajoituksia, rajoituksilla uhkailua, rajoitusten ristiriitaisuuksia ja kaikkea sitä negatiivista tauhkaa jota tähän epidemiaan liittyy. Kyllä, minäkin olen pohtinut miten tämä kaikki vaikuttaa Valo Ilonaan, minuun yrittäjänä ja ihmisenä, kanssaihmisiin, Suomen talouteen ja vaikka sun mihin. Sitten saan lempeän muistutuksen Pomolta, että turha minun on energiaani käyttää noihin pyörittelyihin - kun ne(kään) asiat eivät ole minun vallassani. Olen myös päättänyt, etten vastaanota enkä lue kummankaan ääripään mielipiteitä tästä epidemiasta.

Mitä sitten voin tehdä? Voin tietoisesti karistaa ja karkottaa pelkoa lietsovat negaloiset itsestäni. Voin tietoisesti löytää (huom! ei siis vain yrittää löytää) hyviä, iloisia asioita jokaisesta päivästä ja pöläyttää positiivisuuspöpöjä jos vaikka ihan vain itseni riemuksi. Nautin siitä, että voin käydä koirani kanssa kävelemässä raikkaassa ilmassa. Koen mielihyvää, kun järjestelen kotiani hieman uuteen oorninkiin; kun jokin esine hakeutuu uuteen paikkaan ja kun kierrätän. Puhelu ystävälle, toimiva vatsa, aamukahvi, talitintti- ja varpuspariskuntien vääntö kumpi saakaan vallattua pöntön tänä keväänä, auringonpaiste, linnunlaulu, koti... Syvää iloa ja tyytyväisyyttä. Kiitos.

Ollaan edelleen tolokullisia toimijoita, Valotyypit lupasivat että pian helpottaa!

 

Ainoa vakio on muutos...

Elokuusta 2021 yhtenä tiistaina kuukaudessa hoitohuoneella ottaa asiakkaita vastaan koulutettu hieroja Paula Harju. Hänen yhteystietonsa päivittyvät tähän myöhemmin.

Kerran kuukaudessa tarjolla myös Horstmann-kehoterapiaa kokkolalaisen Suvi Jokisen tekemänä. Hoidosta ja ajanvarauksista löydät tietoa Suvin sivulta https://www.facebook.com/kehoterapeuttiptsuvijokinen/

Itse teen maanantaisin kotikäyntejä ja puhelintulkintoja (ajanvaraus nrosta 050-486 9940, muiden päivien ajanvaraus www.timma.fi/valoilona).
Hoitohuoneella olen keskiviikosta perjantaihin.

Tervetuloa turvallisesti tulkintoihin ja hoitoihin! 

 

 

Syyskuun viestikortti

PAPITAR
Papitar on opettaja, joka on kutsuttu auttamaan, vapauteen ja johtamaan. Sinun ei tarvitse olla noita kaikkia voidaksesi olla esimerkki - on itse asiassa jopa eduksesi ettet ole. Kukaan ei halua avukseen täydellistä enkeliä, joka ei ole tehnyt virheitä.
Anna elämäsi ilmentää omaa viestiäsi; älä aliarvioi tarinasi jakamisen voimaa. Kun kuulemme toisten samankaltaisista kokemuksista, yksinäisyyden tunne lievenee. Olemme tässä jutussa nimeltä Elämä yhdessä.
Seuraajan ja edellämenijän ero on rohkeudessa kulkea ensimmäisenä. Kumpikin kuitenkin loistavat valoaan muiden tulla mukana. Älä turhaan pingota, kuka tai mikä on sinun heimosi, älä jumitu ikään, asemaan tai harrastuksiin. Paras keino löytää hengenheimolaisensa on katsoa peiliin: sieltä näet kutsumuksesi ja tehtäväsi joko johtaa tai kulkea mukana. Ehkä heimosi on jo rinnallasi... Kohtaa vastoinkäymiset luottavaisena, sinun ei tarvitse vielä tietää miten kaikki järjestyy. Usko pois, reitti avautuu kauniina. Astu esiin, jotta sinut löydetään.
Kysymys: Miten sinua kutsutaan mukaan ja näyttämään tietä?
Valoisaa ja vahvistavaa syyskuuta Sinulle  ❤

 

 

 

 

 

 

 

 

************

Blogi

Ensimmäiset hapuilevat ajatukset blogin kirjoittamisesta muistan nousseen pintaan jo yli kolme vuotta sitten, idea kuitenkin vaati kypsyttelyä ja elämänvirran soljumista ennen kuin ensimmäinen kirjoitus putkahti ulos. Nyt se on luettavissasi - jos haluat kommentoida, voit tehdä sen Yhteydenotto-lomakkeen kautta.

*************

Haastattelut

Verkkojulkaisu mediaoulu.fi:n toimittaja kävi juttusilla - linkki artikkeliin

 

 

 

TARVITSETKO PAIKKAA KURSSILLE TAI HOITOPÄIVÄLLE?

Pidän hoitolassani Valon Iltoja, pienryhmiä sekä koulutuksia, sillä sinne mahtuu hyvin 10 hengen ryhmä hyvien energioiden äärelle.

Tarvitsetko satunnaisesti tai säännöllisemmin Oulusta hoitotilaa? Otapa yhteyttä, räätälöidään sinulle sopiva päivä-/viikonloppuhinta.

 

SIINÄ SE ON: TODISTUS SUORITETUISTA OPINNOISTA!

 

Menen olkapääleikkaukseen ma 23.8. Ajanvarauskalenteriin tulee aikoja toipumisen edetessä.

 

Ajanvarauskalenteri

Jollei kalenterista löydy sopivaa aikaa, laita viestiä ja katsotaan mitä olisi tehtävissä.

 

Turvallisesti tapaamiseen

Tulethan hoitohuoneelle terveenä. On parempi perua/siirtää tapaaminen, jos sinulla - tai minulla - on vähäisiäkään flunssa- tai vatsaoireita. 

Käytän maskia/visiiriä asiakaskohtaamisissa.

Käsienpesu, käsidesi ja pintojen desinfiointi ovat jo rutiinia.

Tehdään kohtaamisesta turvallinen meille molemmille.

 

Valon Ilta kotikutsuina

Ystäväporukka, työkaverit: intiimi ja lämminhenkinen Valon Ilta vain teille - rajoitukset huomioiden. Ota yhteyttä ja sovitaan aika!

 
 

Suurin hetkeni

Valo Ilonan ja minun tähän mennessä isoin juttu, joten onhan tätä hehkutettava:

Oulun kaupungin uudenvuodenjuhla virtuaalisena. Kaupunginvaltuuston pj Juha Hänninen, tuomiorovasti Satu Saarinen, Petrus Schroderus & Oulun Sinfonia sekä minä (osuuteni alkaa kohdasta 30.15)
 
Jos olet pohtinut, miten näkijä-meedio/selvänäkijä/kanavoija työskentelee niin tuosta juttuhetkestä saat selvyyden minun tavastani toteuttaa tätä niin rakasta elämäntehtävää ❤
Otan mielelläni vastaan kommentteja ja palautetta.
 

Syyskuun korttiviesti

kunkin kuukauden viesti löytyy täältä