Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tulossa, menossa ja pinnalla 

Tulkintoja Kokkolassa 17. & 18.6.

Iloisena ilmoitan, että saavun taas Keski-Pohojammaalle Kokkolaan näkijä-meedio -tapaamisten merkeissä.
 
Perjantaina 17.6. teen kotikäyntejä klo 11-14 ja klo 15 alk. vastaanotto hotellilla.
Lauantaina 18.6. klo 9.30-11.30 olen hotellilla, klo 12-13.30 mahtuu kotikäynti tai pari ja klo 14 eteenpäin olen jo varattuna.
 
Voit varata 30 tai 45 minuutin ajan (52/62€) nrosta 050-486 9940. Asiakastapaamisten aikana en vastaa puhelimeen, mutta soitan tai vastaan viestiisi vapauduttuani.
 
Olen niin iloinen, että saan taas tulla tapaamaan ihania Kokkolan seudun ihmisiä! Kohtaammeko? ❤

 

Mitä kuuluu, missä mennään?

Miksi korona?

Siksi, että kuluttaminen, luonnonvarojen yletön tuhlaaminen, kiire, suorittaminen ja pakkopakko-elämä tuli pysäyttää. Meidät pakotettiin pysähtymään ja kääntymään sisäänpäin. Meidän piti nähdä itsemme, tunnistaa läheiset ja palata takaisin liehumasta maailmalta - jotkut kuvaannollisesti, jotkut kirjaimellisesti. Tuo tauti tuotiin meille, jotta pysähdyimme näkemään, mikä on oikeasti tärkeää.

Miksi Ukraina?

Tappaminen, sotiminen, väkivalta ja alistaminen ovat yksiselitteisesti ja ehdottomasti väärin! Vaan tarvittiin yksi P:n kaltainen valotyöntekijä havahduttamaan ihmiskunta solidaarisuuteen, yhteisöllisyyteen, rakkauteen, rajat ylittävään auttamiseen. Tuo karmeus päättyy kyllä, melko piankin, mutta loppu tulee P:n oman kansan kautta. Lähetetään heille paljon valoa ja rakkautta, jotta nousevat valeuutisia, salailua, alistamista ja vääryyttä vastaan. Lähetetään P:lle esikuntineen paljon valoa ja rakkautta, jotta työnsä päättyy parhaalla mahdollisella tavalla. Lähetetään Ukrainaan paljon valoa ja rakkautta sekä avustusta.

Ihmiskunta ei kauniisti pyytämällä saati uhkakuvilla pelottelulla muutu suvaitsevaksi, rakkaudelliseksi, yhteisölliseksi ja solidaariseksi. Tarvitaan kipua ja kamaluutta, jotta hyvä ja kaunis nousee ansaitsemalleen tasolle.

Kiitos Valotyypit, että avaatte näkemyksiämme ja sydämemme!

 

 

Ainoa vakio on muutos...

Tiistaisin hoitohuoneella pitää vastaanottoaan Kristiina Tervonen, Kätilöpalvelu Käsi Sydämellä.

Kerran kuukaudessa tarjolla myös Horstmann-kehoterapiaa kokkolalaisen Suvi Jokisen tekemänä. Hoidosta ja ajanvarauksista löydät tietoa Suvin sivulta https://www.facebook.com/kehoterapeuttiptsuvijokinen/

Itse teen maanantaisin kotikäyntejä ja puhelintulkintoja (ajanvaraus nrosta 050-486 9940, muiden päivien ajanvaraus www.timma.fi/valoilona).
Hoitohuoneella olen keskiviikosta perjantaihin.

Tervetuloa turvallisesti tulkintoihin ja hoitoihin! 

 

 

Toukokuun viestikortti

RIEMUVOITON PORTIT
Kun tilaisuus kolkuttaa ovellesi etkä hämmentyneenä osaakaan toimia... kokoa itsesi ja hoksaa, mitä oletkaan jo oppinut. Ei kaatuminen ole epäonnistuminen, mutta jos jäät makaamaan on onnistuminen hankalaa. Riemuvoiton portit ovat auki, odottaen sinua apposen avoimina - nyt on niin sisäistä kuin ulkoista menestystä luvassa. Keskitä ajatuksesi ja tunne jo sinulle virtaava rakkaus ja runsaus, niin Kaikkeus kantaa sitä sinulle aina vain enemmän.
Tunnista jo saavuttamasi asiat ja salli hyvän moninkertaistua elämässäsi <img src="https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t96/1/16/1f49c.png" alt="

 

Kokkolassa 17.-18.6.

täältä lisää tietoa 

 

Ajanvarauskalenteri

Jollei kalenterista löydy sopivaa aikaa, laita viestiä ja katsotaan mitä olisi tehtävissä.

 

Turvallisesti tapaamiseen

Tulethan hoitohuoneelle terveenä. On parempi perua/siirtää tapaaminen, jos sinulla - tai minulla - on vähäisiäkään flunssa- tai vatsaoireita. 

Käytän halutessasi maskia/visiiriä asiakaskohtaamisissa.

Käsienpesu, käsidesi ja pintojen desinfiointi ovat jo rutiinia.

Tehdään kohtaamisesta turvallinen meille molemmille.

 

Valon Ilta kotikutsuina

Ystäväporukka, työkaverit: intiimi ja lämminhenkinen Valon Ilta vain teille - rajoitukset huomioiden. Ota yhteyttä ja sovitaan aika!

 
 

Suurin hetkeni

Valo Ilonan ja minun tähän mennessä isoin juttu, joten onhan tätä hehkutettava:

Oulun kaupungin uudenvuodenjuhla virtuaalisena. Kaupunginvaltuuston pj Juha Hänninen, tuomiorovasti Satu Saarinen, Petrus Schroderus & Oulun Sinfonia sekä minä (osuuteni alkaa kohdasta 30.15)
 

Jos olet pohtinut, miten näkijä-meedio/selvänäkijä/kanavoija työskentelee niin tuosta juttuhetkestä saat selvyyden minun tavastani toteuttaa tätä niin rakasta elämäntehtävää ❤

Otan mielelläni vastaan kommentteja ja palautetta.

 

Toukokuun korttiviesti

kunkin kuukauden viesti löytyy täältä