Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tulossa, menossa ja pinnalla 

Valon Iltamat ti 22.11. klo 18.00

Valon Iltamat on pieni, intiimi ja lämminhenkinen näkijämeediotuokio. Saat henkilökohtaista ohjausta ja vahvistusta ajankohtaisiin kysymyksiisi, jonka jälkeen otamme vastaan vieraita Valosta voimaannuttavine viesteineen.
 
Mukaan mahtuu 6 (sitovasti) ilmoittautunutta, hinta on 35€/henkilö.
Ilmoittautumiset viestillä nroon 050-486 9940.
 
Lämpimästi tervetuloa! 
 

 

 

Mitä kuuluu, missä mennään?

Miksi korona?

Siksi, että kuluttaminen, luonnonvarojen yletön tuhlaaminen, kiire, suorittaminen ja pakkopakko-elämä tuli pysäyttää. Meidät pakotettiin pysähtymään ja kääntymään sisäänpäin. Meidän piti nähdä itsemme, tunnistaa läheiset ja palata takaisin liehumasta maailmalta - jotkut kuvaannollisesti, jotkut kirjaimellisesti. Tuo tauti tuotiin meille, jotta pysähdyimme näkemään, mikä on oikeasti tärkeää.

Miksi Ukraina?

Tappaminen, sotiminen, väkivalta ja alistaminen ovat yksiselitteisesti ja ehdottomasti väärin! Vaan tarvittiin yksi P:n kaltainen valotyöntekijä havahduttamaan ihmiskunta solidaarisuuteen, yhteisöllisyyteen, rakkauteen, rajat ylittävään auttamiseen. Tuo karmeus päättyy kyllä, melko piankin, mutta loppu tulee P:n oman kansan kautta. Lähetetään heille paljon valoa ja rakkautta, jotta nousevat valeuutisia, salailua, alistamista ja vääryyttä vastaan. Lähetetään P:lle esikuntineen paljon valoa ja rakkautta, jotta työnsä päättyy parhaalla mahdollisella tavalla. Lähetetään Ukrainaan paljon valoa ja rakkautta sekä avustusta.

Ihmiskunta ei kauniisti pyytämällä saati uhkakuvilla pelottelulla muutu suvaitsevaksi, rakkaudelliseksi, yhteisölliseksi ja solidaariseksi. Tarvitaan kipua ja kamaluutta, jotta hyvä ja kaunis nousee ansaitsemalleen tasolle.

Kiitos Valotyypit, että avaatte näkemyksiämme ja sydämemme!

 

 

Ainoa vakio on muutos...

Maanantai- ja keskiviikkoiltaisin hoitohuoneella hermoratahierontaa Mari Lepolan tekemänä.

Kerran kuukaudessa tarjolla myös Horstmann-kehoterapiaa, hermoratahierontaa ja psyykkistä valmennusta kokkolalaisen Suvi Jokisen tekemänä. Hoidosta ja ajanvarauksista löydät tietoa Suvin sivulta https://www.facebook.com/kehoterapeuttiptsuvijokinen/

Itse olen hoitohuoneella tiistaista perjantaihin. Jollet löydä sopivaa aikaa ajanvaraussivulta, laita viestiä tai soita nroon 050-486 9940, ja katson mitä voin tehdä. Ajanvaraus www.timma.fi/valoilona).

Tervetuloa turvallisesti tulkintoihin ja hoitoihin! 

 

 

Marraskuun viestikortti

 

LUOTTAMUSTA JA MAADOITTUMISTA

Saksanhirviuros tuo viestin, että sinulle avautuu tilaisuus kukoistaa. Luota kykyihisi, vahvuuteesi ja voimaasi; pystyt luomaan todellisuutesi niiden avulla. Hirvaan energia antaa sinulle turvan, sen sarvet hätistävät pois kaikki häiriötekijät ja pystyt ajattelemaan selkeästi. Pidä kiinni omanarvontunnostasi ja ole ylpeä siitä kuka olet. Ylös- ja eteenpäin!
Älä silti lähde leijumaan, vaan muista pitää jalat maassa. Jos ryntäilet turhan vauhdikkaasti tai pelkosi pitää sinut päättämättömänä, kadotat kasvun mahdollisuuden. Rauhoitu ja maadoitu ennen etenemistä. Hengitä, rentoudu ja käänny keskukseesi, ja vasta sitten mieti mitä teet. Istuta siemeniä joista kasvaa jotain kaunista sen sijaan että taistelet rikkaruohoja vastaan.

Luota ja loista, jalat maassa </div>
</div></div>
</div></td><td class=

  

Valon Iltamat ti 22.11.

mukaan mahtuu kuusi  (sitovasti) ilmoittautunutta. Tarkempia tietoja Ajankohtaista-sivulla

Täynnä!

 

 

Sairauslomalla 26.11. alk.

Menen isoon leikkaukseen ja toipumisaika on pitkä. Joitain aikoja vielä mahdollista järjestellä ennen tuota päivämäärää. Avaan myöhemmin ensin soittoaikoja, kunhan toipuminen edennyt.

 

 

 

Ajanvarauskalenteri

Jollei kalenterista löydy sopivaa aikaa, laita viestiä ja katsotaan mitä olisi tehtävissä.

 

Marraskuun viestikortti

kuukauden enkeliviesti löytyy täältä

 

Turvallisesti tapaamiseen

Tulethan hoitohuoneelle terveenä. On parempi perua/siirtää tapaaminen, jos sinulla - tai minulla - on vähäisiäkään flunssa- tai vatsaoireita. 

Käytän halutessasi maskia/visiiriä asiakaskohtaamisissa.

Käsienpesu, käsidesi ja pintojen desinfiointi ovat jo rutiinia.

Tehdään kohtaamisesta turvallinen meille molemmille.

 

Valon Ilta kotikutsuina

Ystäväporukka, työkaverit: intiimi ja lämminhenkinen Valon Ilta vain teille - rajoitukset huomioiden. Ota yhteyttä ja sovitaan aika!

 
 

Suurin hetkeni

Valo Ilonan ja minun tähän mennessä isoin juttu, joten onhan tätä hehkutettava:

Oulun kaupungin uudenvuodenjuhla virtuaalisena. Kaupunginvaltuuston pj Juha Hänninen, tuomiorovasti Satu Saarinen, Petrus Schroderus & Oulun Sinfonia sekä minä (osuuteni alkaa kohdasta 30.15)
 

Jos olet pohtinut, miten näkijä-meedio/selvänäkijä/kanavoija työskentelee niin tuosta juttuhetkestä saat selvyyden minun tavastani toteuttaa tätä niin rakasta elämäntehtävää ❤

Otan mielelläni vastaan kommentteja ja palautetta.

 

Marraskuun korttiviesti

kunkin kuukauden viesti löytyy täältä