Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tulossa, menossa ja pinnalla 

Mitä kuuluu, missä mennään?

Voihan vietävä, millainen vuosi onkaan takana - mutta onneksi helpotus häämöttää jo. Olisi niin helppoa käpertyä manaamaan rajoituksia, rajoituksilla uhkailua, rajoitusten ristiriitaisuuksia ja kaikkea sitä negatiivista tauhkaa jota tähän epidemiaan liittyy. Kyllä, minäkin olen pohtinut miten tämä kaikki vaikuttaa Valo Ilonaan, minuun yrittäjänä ja ihmisenä, kanssaihmisiin, Suomen talouteen ja vaikka sun mihin. Sitten saan lempeän muistutuksen Pomolta, että turha minun on energiaani käyttää noihin pyörittelyihin - kun ne(kään) asiat eivät ole minun vallassani. Olen myös päättänyt, etten vastaanota enkä lue kummankaan ääripään mielipiteitä tästä epidemiasta.

Mitä sitten voin tehdä? Voin tietoisesti karistaa ja karkottaa pelkoa lietsovat negaloiset itsestäni. Voin tietoisesti löytää (huom! ei siis vain yrittää löytää) hyviä, iloisia asioita jokaisesta päivästä ja pöläyttää positiivisuuspöpöjä jos vaikka ihan vain itseni riemuksi. Nautin siitä, että voin käydä koirani kanssa kävelemässä raikkaassa ilmassa. Koen mielihyvää, kun järjestelen kotiani hieman uuteen oorninkiin; kun jokin esine hakeutuu uuteen paikkaan ja kun kierrätän. Puhelu ystävälle, toimiva vatsa, aamukahvi, talitintti- ja varpuspariskuntien vääntö kumpi saakaan vallattua pöntön tänä keväänä, auringonpaiste, linnunlaulu, koti... Syvää iloa ja tyytyväisyyttä. Kiitos.

Ollaan edelleen tolokullisia toimijoita, Valotyypit lupasivat että pian helpottaa!

 

Ainoa vakio on muutos...

Vuoden 2021 alusta joka toinen tiistai hoitohuoneella ottaa asiakkaita vastaan koulutettu hieroja Paula Harju. Hänen yhteystietonsa päivittyvät tähän myöhemmin.

Joka toinen sunnuntai hoitohuoneella asiakkaita palvelee kalevalainen jäsenkorjaaja Jaana Karinkanta - hänen yhteystietonsa päivittyvät piakkoin.

Kerran kuukaudessa tarjolla myös Horstmann-kehoterapiaa kokkolalaisen Suvi Jokisen tekemänä. Hoidosta ja ajanvarauksista löydät tietoa Suvin sivulta https://www.facebook.com/kehoterapeuttiptsuvijokinen/

Itse teen maanantaisin kotikäyntejä ja puhelintulkintoja (ajanvaraus nrosta 050-486 9940, muiden päivien ajanvaraus www.timma.fi/valoilona).
Hoitohuoneella olen keskiviikosta perjantaihin.

Tervetuloa turvallisesti tulkintoihin ja hoitoihin! 

 

 

Huhtikuun viestikortti

ENKELTEN SUOJAAMA
"Enkelit vaalivat sinua."
Uskomattomat siunaukset satavat elämääsi. Enkelijoukot ovat vain ajatuksen päässä ja niiden ohjaus on ulottuvillasi joka hetki. Sinun tarvitsee vain olla auki ja tuntea niiden läsnäolo. On sinun hetkesi levittää siipesi ja nousta lentoon, olet turvassa.
Toisinaan tuntuu, ettet millään näe tietä mitä kulkea mutta luota siihen että loistavat enkelit ovat rinnallasi tukien ja ohjaten sinua huomaamattomasti. Pidä silmät auki niiden jättämien merkkien varalta, erityisesti höyheniä ja sulkia voi varista polullesi. Olet menossa oikeaan suuntaan ja kaikki järjestyy juuri tarkoituksenmukaisesti.
Valoisaa huhtikuuta Sinulle ❤

 

 

 

 

 

Touch For Health -menetelmä 

Touch For Health-kinesiologian teoriaopinnot nyt suoritettu!

Kinesiologia yhdistää modernin länsimaisen tiedon ja idän ikiaikaisen opin meridiaaneista eli energiakanavista siten, että testattava (asiakas) saa mahdollisimman tehokkaan avun. Touch For Health -menetelmän avulla voidaan aktivoida meissä jokaisessa olevia voimavaroja ja saavuttaa se kehomielen tasapaino, joka on meille luonnollisin. Menetelmässä kommunikoidaan lihaspalautteen avulla ja löydetään mahdolliset energiavaraukset sekä juuri ne tasapainotusmenetelmät, jotka parhaiten kohottavat testattavan hyvinvointia.

Menetelmässä käytetään lihaspalautetta, mutta sinun ei tarvitse ponnistella tai käyttää voimaa vaan haemme tietoa kehomieleltäsi lempeillä, pehmeillä otteilla. 

 

 

************

Blogi

Ensimmäiset hapuilevat ajatukset blogin kirjoittamisesta muistan nousseen pintaan jo yli kolme vuotta sitten, idea kuitenkin vaati kypsyttelyä ja elämänvirran soljumista ennen kuin ensimmäinen kirjoitus putkahti ulos. Nyt se on luettavissasi - jos haluat kommentoida, voit tehdä sen Yhteydenotto-lomakkeen kautta.

*************

Haastattelut

Verkkojulkaisu mediaoulu.fi:n toimittaja kävi juttusilla - linkki artikkeliin

 

 

 

TARVITSETKO PAIKKAA KURSSILLE TAI HOITOPÄIVÄLLE?

Pidän hoitolassani Valon Iltoja, pienryhmiä sekä koulutuksia, sillä sinne mahtuu hyvin 10 hengen ryhmä hyvien energioiden äärelle.

Tarvitsetko satunnaisesti tai säännöllisemmin Oulusta hoitotilaa? Otapa yhteyttä, räätälöidään sinulle sopiva päivä-/viikonloppuhinta.

 

SIINÄ SE ON: TODISTUS SUORITETUISTA OPINNOISTA!

Mitä kuuluu, missä mennään?

ajatuksia ajankuvasta

 

Ajanvarauskalenteri

Jollei kalenterista löydy sopivaa aikaa, laita viestiä ja katsotaan mitä olisi tehtävissä.

 

Turvallisesti tapaamiseen

Tulethan hoitohuoneelle terveenä. On parempi perua/siirtää tapaaminen, jos sinulla - tai minulla - on vähäisiäkään flunssa- tai vatsaoireita. 

Käytän maskia/visiiriä asiakaskohtaamisissa.

Käsienpesu, käsidesi ja pintojen desinfiointi ovat jo rutiinia.

Tehdään kohtaamisesta turvallinen meille molemmille.

 

Valon Ilta kotikutsuina

Ystäväporukka, työkaverit: intiimi ja lämminhenkinen Valon Ilta vain teille - rajoitukset huomioiden. Ota yhteyttä ja sovitaan aika!

 
 

Suurin hetkeni

Valo Ilonan ja minun tähän mennessä isoin juttu, joten onhan tätä hehkutettava:

Oulun kaupungin uudenvuodenjuhla virtuaalisena. Kaupunginvaltuuston pj Juha Hänninen, tuomiorovasti Satu Saarinen, Petrus Schroderus & Oulun Sinfonia sekä minä (osuuteni alkaa kohdasta 30.15)
 
Jos olet pohtinut, miten näkijä-meedio/selvänäkijä/kanavoija työskentelee niin tuosta juttuhetkestä saat selvyyden minun tavastani toteuttaa tätä niin rakasta elämäntehtävää ❤
Otan mielelläni vastaan kommentteja ja palautetta.
 

Huhtikuun korttiviesti

kunkin kuukauden viesti löytyy täältä