Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tulossa, menossa ja pinnalla 

 

Healing

Spiritualistisen kirkon pappi, Minister Steven Upton ja Anuirmeli Sallamo-Lavi ovat tunteneet toisensa yli kaksikymmentä vuotta ja työskennelleet yhdessä niin Englannissa kuin eri puolilla Suomeakin. Osallistuin Anuirmelin vetämälle kurssille Uptonin henkiparannusmetodin perusteista ja viime vuosina kokemani selkeyden periaate sai vahvistuksensa: henkiparantaminen, energiahoitaminen, parantavan energian välittäminen - käytä mitä sanaa haluat - on suoraviivaista, nopeaa ja tarkkaa. Kun tulet healing-hetkeen, työskentelen keskittyneessä hiljaisuuden tilassa.  Keskustelemme hoitoon tulon syistä sekä hoidon aikana mahdollisesti kokemistasi tuntemuksista hoidon jälkeen.

 

Jos henkiparantaminen, healing, kiinnostaa sinua, seuraa tilannetta. Ilmoitan, kun aikoja on varattavissa.

  

 

Ainoa vakio on muutos...

Maanantaisin ja tiistaisin Valo Ilonan hoitohuoneella ottaa vastaan pitkän linjan konkari Marketta Heikkinen, joka tekee klassista hierontaa ja intialaista pää- ja kasvohierontaa. Muina päivinä vastaanotto kotonaan laajemmalla hoitotarjoomalla. http://www.hierojaoulu.fi/

Kerran kuukaudessa tarjolla myös Horstmann-kehoterapiaa kokkolalaisen Suvi Jokisen tekemänä. Hoidosta ja ajanvarauksista löydät tietoa Suvin sivulta https://www.facebook.com/kehoterapeuttiptsuvijokinen/

Itse teen maanantaisin ja tiistaisin kotikäyntejä ja puhelintulkintoja (ajanvaraus nrosta 050-486 9940, muiden päivien ajanvaraus www.timma.fi/valoilona).
Hoitohuoneella olen keskiviikosta perjantaihin.

Tervetuloa turvallisesti tulkintoihin ja hoitoihin! 

 

 

Syyskuun viestikortti

ONNISTUNUT LOPPUUNSAATTAMINEN
 
Uskomattomien saavutusten aika! Ponnistelut tuottavat tulosta ja sinua onnitellaan hienon työn tekemisestä. Ilmassa leijuvat ilon, valmistumisen ja ylpeyden tunteet kaikesta siitä, mitä olet tehnyt. Olet kasvanut henkisesti huimasti.
Pian on aika aloittaa jotain uutta ja kiehtovaa, sillä ihmisinä meidän on jatkuvasti opittava ja kehityttävä. Mutta nyt on hyvä hetki leijua suurenmoisessa onnen huumassa.
Joillekin kortti puhuu täyttymyksestä ja tarkoituksenmukaisuuden selkeytymisestä, toisille vahvistetaan yhteyttä Äiti Maahan ja planeettaamme. Unelmat käyvät toteen.
 
"On hienojen saavutusten aika. Sinulla on täysi oikeus tuntea iloa, täydentymistä ja ylpeyttä upeasta työstäsi. Sinut on siunattu sisäisen näkemisen lahjalla. Pian aloitat uuden matkan, mutta nyt on aika paistatella unelmien täyttymisen tuomassa onnessa."
Loistavaa syyskuuta Sinulle!

 

 

 

 

 

Touch For Health -menetelmä 

Touch For Health-kinesiologian teoriaopinnot nyt suoritettu!

Kinesiologia yhdistää modernin länsimaisen tiedon ja idän ikiaikaisen opin meridiaaneista eli energiakanavista siten, että testattava (asiakas) saa mahdollisimman tehokkaan avun. Touch For Health -menetelmän avulla voidaan aktivoida meissä jokaisessa olevia voimavaroja ja saavuttaa se kehomielen tasapaino, joka on meille luonnollisin. Menetelmässä kommunikoidaan lihaspalautteen avulla ja löydetään mahdolliset energiavaraukset sekä juuri ne tasapainotusmenetelmät, jotka parhaiten kohottavat testattavan hyvinvointia.

Menetelmässä käytetään lihaspalautetta, mutta sinun ei tarvitse ponnistella tai käyttää voimaa vaan haemme tietoa kehomieleltäsi lempeillä, pehmeillä otteilla. 

 

 

************

Blogi

Ensimmäiset hapuilevat ajatukset blogin kirjoittamisesta muistan nousseen pintaan jo yli kolme vuotta sitten, idea kuitenkin vaati kypsyttelyä ja elämänvirran soljumista ennen kuin ensimmäinen kirjoitus putkahti ulos. Nyt se on luettavissasi - jos haluat kommentoida, voit tehdä sen Yhteydenotto-lomakkeen kautta.

*************

Haastattelut

Verkkojulkaisu mediaoulu.fi:n toimittaja kävi juttusilla - linkki artikkeliin

 

 

 

TARVITSETKO PAIKKAA KURSSILLE TAI HOITOPÄIVÄLLE?

Pidän hoitolassani Valon Iltoja, pienryhmiä sekä koulutuksia, sillä sinne mahtuu hyvin 10 hengen ryhmä hyvien energioiden äärelle.

Tarvitsetko satunnaisesti tai säännöllisemmin Oulusta hoitotilaa? Otapa yhteyttä, räätälöidään sinulle sopiva päivä-/viikonloppuhinta.

 

SIINÄ SE ON: TODISTUS SUORITETUISTA OPINNOISTA!

Healing, tulossa mukaan

Osallistuin Anuirmeli Sallamo-Lavin vetämälle Healing-kurssille ja syntyi oivalluksia... 

 

Tilannekatsaus 

Teen maanantaisin ja tiistaisin puhelintulkintoja ja kotikäyntejä (ajanvaraus nrosta 050-486 9940), keskiviikosta perjantaihin olen hoitohuoneella ja silloin kaikki palvelut tarjolla.

Lue lisää muutoksen tuulista täältä

  

Syyskuun viestikortti

löytyy täältä

 

 

Sähköpostimuutos

vanha osoite valoilona@regressioterapia.fi ei enää toimi, vaan sähköpostit tulevat perille osoitteella elise@valoilona.fi

 

 

Blogi, uusimmat kirjoitukset

Elossa taas

Peli seis! 

Enkelivekkari ja muita niksejä

Kun päätin, etten enää...

Mielialojen tartuntataudit, tunnistatko ne?

Vuorovaikutuksessa

Hetken hoidosta paranemiskriisiin

 

 

Valo Ilona Tuirassa

Tervetuloa hoitoihin ja tulkintoihin Tuiraan, osoite on Merikoskenkatu 7 A 49. 
Tuiraan on helppo tulla, sillä bussit kulkevat ihan editse ja ilmaista pysäköintitilaa on niin talon edessä kuin takanakin kadun varressa. Sisäpihalla/parkkipaikalla ei valitettavasti ole asiakaspaikkoja.
Jos tulet pyörällä, sisäpihalla on pyöräkatos/-telineet. Tervetuloa!

 

Varaa aikasi kätevästi netissä!