Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tulossa, menossa ja pinnalla  

Näkijä-ilta ti 11.6. klo 18.00-19.30

Lempeä, avaava ohjattu meditaatiohetki.
Valomaailmalta - enkeleiltäsi, läheisiltäsi, auttajiltasi - kanavoituja vahvistuksia ja vastauksia ajankohtaisiin mieltäsi askarruttaviin asioihin.
Näistä sekä läsnäolijoiden omista, juuri oikeanlaisista energioista muotoutuu Näkijä-ilta.
Ilmoittauduthan sitovasti viimeistään 6.6. Hinta 30€/hlö.
elise@valoilona.fi / 050-486 9940
Sydämellisesti tervetuloa Näkijä-iltaan!

 

Kotkassa 27.6. & Mikkelissä 28.-29.6.

Tarkemmat aikataulut tulossa piakkoin.

Voit jo ilmoittautua mukaan puh. 050-486 9940 tai säpo valoilona@regressioterapia.fi.

Ps. Tulethan tapaamisiin ja iltamiin tuoksuitta - kiitos <3 

 

 

Valon Ilta 

Rakkautta ja tunteita tulviva Valon ilta - intiimi meediotuokio - kutsuu sinua energioihinsa!

Enkeliviestikorttien tutkailun ja tähän hetkeen henkilökohtaisten viestien jälkeen otamme vastaan läheisiä, ystäviä ja tuttavia jotka ovat edeltämme Valoon lähteneet. Valosta vierailevien lisäksi myös vielä inhimillisten henget voivat tuoda tärkeitä terveisiään meille ”nahkaisille”. Sinulla on mahdollisuus kysyä kenties mieltäsi askarruttavista asioista ja jutella vieraasi kanssa. Tullessasi tarvitset vain avoimen mielen ja sydämen - Valon Ilta on lämmin, lempeä ja iloa tarjoava hetki henkimaailman sylissä ♥

Sitovat ilmoittautumiset Fb/yv:llä, txt:lla 0504869940 tai spostilla valoilona@regressioterapia viimeistään 5.4. Iltaan mahtuu 8 osallistujaa.
Hinta on 35€/henkilö.

Sydämellisesti tervetuloa!

 

 

Touch For Health -menetelmä 

Touch For Health-kinesiologian teoriaopinnot nyt suoritettu!

Kinesiologia yhdistää modernin länsimaisen tiedon ja idän ikiaikaisen opin meridiaaneista eli energiakanavista siten, että testattava (asiakas) saa mahdollisimman tehokkaan avun. Touch For Health -menetelmän avulla voidaan aktivoida meissä jokaisessa olevia voimavaroja ja saavuttaa se kehomielen tasapaino, joka on meille luonnollisin. Menetelmässä kommunikoidaan lihaspalautteen avulla ja löydetään mahdolliset energiavaraukset sekä juuri ne tasapainotusmenetelmät, jotka parhaiten kohottavat testattavan hyvinvointia.

Menetelmässä käytetään lihaspalautetta, mutta sinun ei tarvitse ponnistella tai käyttää voimaa vaan haemme tietoa kehomieleltäsi lempeillä, pehmeillä otteilla. Tule testattavaksi mukavissa vaatteissa.

Vuoden loppuun asti harjoitushoidot (varataan aikaa 2h) hintaan 30€ - varaukset viestillä tai soittaen nro 050-486 9940. Varauksia rajoitettu määrä!

TÄLLÄ ERÄÄ HARJ.HOITOMÄÄRÄ TÄYNNÄ!
Ilmoitan, jos/kun uusia aikoja tulee vielä ennen vuodenvaihdetta

Reportaasi

Opiskelija Noora Haapaniemi kävi hoitohuoneellani ja kirjoitti reportaasin meediotyöskentelystäni - lue sinäkin hänen lämminhenkinen kirjoituksensa

 

Toukokuun viestikortti

MYÖTÄTUNTO
Valaistuminen! Jumalallinen ymmärrys luo uutta elämää.

Kaunis, hedelmällinen Quan Yin siunaa sinua tänään myötätunnolla, pyyteettömällä rakkaudella ja hyväksynnällä. Ylösnousseena Mestarina hän kuulee rukouksesi ja pyytää sinua olemaan avoin ihmeille.
Tämä rauhan ja harmonian symboli istuu vaaleanpunaisen lootuksenkukan päällä, hän kuulee kaikkien ihmisten pyynnöt ja rukoukset ja ulottaa rakkautensa kaikille sitä tarvitseville.
Viehkeä Quan Yin vaalii hedelmällisyyttä ja uusia alkuja. Hän auttaa niitä, jotka haluavat vapautua perhettä ja rakkautta rajoittavista taakoista. Suuren surun ja myllerryksen keskellä hän rohkaisee sinua hoivaamaan itseäsi. Vain kärsimyksen kautta voimme ymmärtää, mikä on vahingollista ja taakkana sielumme kehitykselle.
Juuri nyt Quan Yin voi auttaa sinua poistamaan karmallisia esteitä, tunne-elämäsi epätasapainoa ja kaikkea, mikä estää sinua vastaanottamasta puhdasta rakkautta. Pehmennä kriittisyyttäsi toisia kohtaan ja yritä ymmärtää mielipiteiden ja näkökulmien eroavaisuuksia, niin kykenet kommunikoimaan paremmin ystäviesi, perheesi, työtovereidesi ja muiden yhteisösi jäsenten kanssa.
Avoin sydän on olennainen tekijä siinä, että pystyt vastaanottamaan ja kierrättämään rakkautta. Kun poistat odotukset ja rajoitukset, kykenet ottamaan vastaan Kaikkeuden lahjoja ja nopeutat niiden toimitusta. Lempeät ja kauniit asiat, kuten tuoreet kukat, tuovat kotiisi jumalaista rakkauden energiaa.

(kts. lisää www.facebook.com/ValoIlona)

 valitettavasti kuvat asettuvat kyljelleen...

 

************

Blogi

Ensimmäiset hapuilevat ajatukset blogin kirjoittamisesta muistan nousseen pintaan jo yli kolme vuotta sitten, idea kuitenkin vaati kypsyttelyä ja elämänvirran soljumista ennen kuin ensimmäinen kirjoitus putkahti ulos. Nyt se on luettavissasi - jos haluat kommentoida, voit tehdä sen Yhteydenotto-lomakkeen kautta.

*************

Haastattelut

Verkkojulkaisu mediaoulu.fi:n toimittaja kävi juttusilla - linkki artikkeliin

 

 

 

TARVITSETKO PAIKKAA KURSSILLE TAI HOITOPÄIVÄLLE?

Pidän hoitolassani Valon Iltoja, pienryhmiä sekä koulutuksia, sillä sinne mahtuu hyvin 10 hengen ryhmä hyvien energioiden äärelle.

Tarvitsetko satunnaisesti tai säännöllisemmin Oulusta hoitotilaa? Otapa yhteyttä, räätälöidään sinulle sopiva päivä-/viikonloppuhinta.

 

SIINÄ SE ON: TODISTUS SUORITETUISTA OPINNOISTA!

Näkijä-ilta ti 11.6. klo 18.00-19.30

lue lisää & ilmoittaudu

 

 

Kotkassa 27.6. &

Mikkelissä 28.-29.6.

lisätietoja

 

Sähköpostiongelmia

vanha osoite valoilona@regressioterapia.fi ei enää toimi, vaan sähköpostit tulevat perille osoitteella elise@valoilona.fi

 

Toukokuun viestikortti

löytyy täältä

 

Touch For Health -kinesiologian teoriaosuudet suoritettu!

Touch For Health -menetelmä vienyt mennessään. Harjoitushoidot (2h, rajoitettu määrä) vuoden loppuun asti 30€

TÄLLÄ ERÄÄ HARJ.HOITOMÄÄRÄ TÄYNNÄ!
Ilmoitan, jos/kun uusia aikoja tulee 

 

Blogi, uusimmat kirjoitukset

Elossa taas

Peli seis! 

Enkelivekkari ja muita niksejä

Kun päätin, etten enää...

Mielialojen tartuntataudit, tunnistatko ne?

Vuorovaikutuksessa

Hetken hoidosta paranemiskriisiin

 

Valo Ilona ja Hölläämö

tekevät yhteistyönä (työ)hyvinvointipäiviä

 

Tuoteuutuuksia!

Ihana, kotimainen luonnonkosmetiikkasarja Sade sekä Tuisan suolatuikut ja valaisimet nyt Valo Ilonalla!

Löydät myös erikokoiset unisiepparit ja monikäyttöiset kristallit Valo Ilonalta

Reportaasi

Kontrastimedia julkaissut reportaasin meediotyöskentelystäni

Valo Ilona muutti!

Tervetuloa hoitoihin ja tulkintoihin Tuiraan, osoite on Merikoskenkatu 7 A 49. 
Tuiraan on helppo tulla, sillä bussit kulkevat ihan editse ja ilmaista pysäköintitilaa on niin talon edessä kuin takanakin kadun varressa. Sisäpihalla/parkkipaikalla ei valitettavasti ole asiakaspaikkoja.
Jos tulet pyörällä, sisäpihalla on pyöräkatos/-telineet. Tervetuloa!

 

Varaa aikasi kätevästi netissä!