Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Lymfaterapiat

Voit tulla lymfaterapiaan ennaltaehkäisemään vaivoja, hoidattamaan jo olemassaolevia ongelmia tai rentoutumaan ja hakemaan itsellesi täydellisen hyvää oloa.

Alla esimerkkejä hoidoista. Voit myös varata itsellesi haluamasi pituisen ajan ja räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopiva hoitokokonaisuus. 

"Isot kiitokset lempeästä, vaikuttavasta, voimauttavasta ja tehokkaasta hoidosta! Voin kyllä lämpimästi suositella lymfaterapiahoitoja kaikille sekä ehdottomasti käydä itsekin jatkossa. Mahtavaa, jes!" - asiakas ensimmäisen lymfaterapiansa jälkeen

 

Kepeät jalat 60min

Turvonneille, kipeille ja särkeville jaloille. Väsyneille ja painaville jaloille. Käsittelyllä saadaan lihaksiin kertyneet kuona-aineet ja maitohapot liikkeelle sekä tehostetaan palautumista rasituksesta.

Nakkisormien sulatus, 60min

Käsien ja käsivarsien käsittely, jolla elvytetään ja aktivoidaan yläraajojen imunestekiertoa, helpotetaan mahdollisia särkyjä ja pyritään parantamaan raajan liikeratoja.

Kasvojen kohotus, 60min

Hoito auttaa silmäpussiongelmissa ja muissa kasvojen turvotuksissa, mutta myös poskiontelotulehduksissa sekä ennen ja jälkeen kasvojen alueen leikkaushoitoja. Hoidossa käsitellään kaula ja kasvot sekä joissakin tapauksissa myös suunsisus.

Taivaallinen Kuningatarhoito, 75min

Kasvojen monipuolinen ja kokonaisvaltainen hoito, jossa ayurvedinen, aromaattisella öljyllä aateloitu kasvohieronta täydentyy lempeällä lymfaterapiakäsittelyllä sekä viimeistellään viilennetyillä, virkistävillä Hot Stone-kivillä. Veitsetön ja neulaton kohotushoito, joka rentouttaa ja virkistää koko olemuksesi.

Nesteet liikkeelle, 45min

Tässä hoidossa keskitytään kehon keskustassa oleviin alueisiin; vatsa ja rintakehä. Hoito on hyvin rentouttava ja elvyttää nestekiertoa tehokkaasti, mutta lempeästi. Sopii terveille ihmisille, joilla elimistö on tukossa ja aineenvaihdunta hidasta.

Wellbeing-käsittely, 90min

Pitkä ja kokonaisvaltainen, täydellisen rentouttava käsittely. Kun kaipaat imunestejärjestelmäsi ja aineenvaihduntasi elvytystä, nautiskellen samalla kiireettömästä ja tehokkaasta käsittelystä.

 

Soita ja sovitaan juuri sinulle sopivin hoito hoitoaikoineen.

  

Valon Iltamat ti 21.2. klo 18

lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet täältä

1 paikka vapaana!

 

Mikkelissä 9.-12.3.

lisätietoja heti, kun suunnitelmat tarkentuvat

 

 

Ajanvarauskalenteri

Jollei kalenterista löydy sopivaa aikaa, laita viestiä ja katsotaan mitä olisi tehtävissä.

 

Helmikuun viestikortti

kuukauden enkeliviesti löytyy täältä

 

Turvallisesti tapaamiseen

Tulethan hoitohuoneelle terveenä. On parempi perua/siirtää tapaaminen, jos sinulla - tai minulla - on vähäisiäkään flunssa- tai vatsaoireita. 

Käytän halutessasi maskia/visiiriä asiakaskohtaamisissa.

Käsienpesu, käsidesi ja pintojen desinfiointi ovat jo rutiinia.

Tehdään kohtaamisesta turvallinen meille molemmille.

 

Valon Ilta kotikutsuina

Ystäväporukka, työkaverit: intiimi ja lämminhenkinen Valon Ilta vain teille - rajoitukset huomioiden. Ota yhteyttä ja sovitaan aika!

 
 

Suurin hetkeni

Valo Ilonan ja minun tähän mennessä isoin juttu, joten onhan tätä hehkutettava:

Oulun kaupungin uudenvuodenjuhla virtuaalisena. Kaupunginvaltuuston pj Juha Hänninen, tuomiorovasti Satu Saarinen, Petrus Schroderus & Oulun Sinfonia sekä minä (osuuteni alkaa kohdasta 30.15)
 

Jos olet pohtinut, miten näkijä-meedio/selvänäkijä/kanavoija työskentelee niin tuosta juttuhetkestä saat selvyyden minun tavastani toteuttaa tätä niin rakasta elämäntehtävää ❤

Otan mielelläni vastaan kommentteja ja palautetta.