Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Lymfaterapiat

Voit tulla lymfaterapiaan ennaltaehkäisemään vaivoja, hoidattamaan jo olemassaolevia ongelmia tai rentoutumaan ja hakemaan itsellesi täydellisen hyvää oloa.

Alla esimerkkejä hoidoista. Voit myös varata itsellesi haluamasi pituisen ajan ja räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopiva hoitokokonaisuus. 

"Isot kiitokset lempeästä, vaikuttavasta, voimauttavasta ja tehokkaasta hoidosta! Voin kyllä lämpimästi suositella lymfaterapiahoitoja kaikille sekä ehdottomasti käydä itsekin jatkossa. Mahtavaa, jes!" - asiakas ensimmäisen lymfaterapiansa jälkeen

 

Kepeät jalat 60min

Turvonneille, kipeille ja särkeville jaloille. Väsyneille ja painaville jaloille. Käsittelyllä saadaan lihaksiin kertyneet kuona-aineet ja maitohapot liikkeelle sekä tehostetaan palautumista rasituksesta.

Nakkisormien sulatus, 60min

Käsien ja käsivarsien käsittely, jolla elvytetään ja aktivoidaan yläraajojen imunestekiertoa, helpotetaan mahdollisia särkyjä ja pyritään parantamaan raajan liikeratoja.

Kasvojen kohotus, 60min

Hoito auttaa silmäpussiongelmissa ja muissa kasvojen turvotuksissa, mutta myös poskiontelotulehduksissa sekä ennen ja jälkeen kasvojen alueen leikkaushoitoja. Hoidossa käsitellään kaula ja kasvot sekä joissakin tapauksissa myös suunsisus.

Taivaallinen Kuningatarhoito, 75min

Kasvojen monipuolinen ja kokonaisvaltainen hoito, jossa ayurvedinen, aromaattisella öljyllä aateloitu kasvohieronta täydentyy lempeällä lymfaterapiakäsittelyllä sekä viimeistellään viilennetyillä, virkistävillä Hot Stone-kivillä. Veitsetön ja neulaton kohotushoito, joka rentouttaa ja virkistää koko olemuksesi.

Nesteet liikkeelle, 45min

Tässä hoidossa keskitytään kehon keskustassa oleviin alueisiin; vatsa ja rintakehä. Hoito on hyvin rentouttava ja elvyttää nestekiertoa tehokkaasti, mutta lempeästi. Sopii terveille ihmisille, joilla elimistö on tukossa ja aineenvaihdunta hidasta.

Wellbeing-käsittely, 90min

Pitkä ja kokonaisvaltainen, täydellisen rentouttava käsittely. Kun kaipaat imunestejärjestelmäsi ja aineenvaihduntasi elvytystä, nautiskellen samalla kiireettömästä ja tehokkaasta käsittelystä.

 

Soita ja sovitaan juuri sinulle sopivin hoito hoitoaikoineen.

Kokkolassa 11.-12.10. 

Voit kysyä mahdollisia peruutusaikoja

 

  

Sähköpostimuutos

vanha osoite valoilona@regressioterapia.fi ei enää toimi, vaan sähköpostit tulevat perille osoitteella elise@valoilona.fi

 

Lokakuun viestikortti

löytyy täältä

 

Touch For Health -kinesiologian teoriaosuudet suoritettu!

Touch For Health -menetelmä vienyt mennessään. 

 

Blogi, uusimmat kirjoitukset

Elossa taas

Peli seis! 

Enkelivekkari ja muita niksejä

Kun päätin, etten enää...

Mielialojen tartuntataudit, tunnistatko ne?

Vuorovaikutuksessa

Hetken hoidosta paranemiskriisiin

 

Valo Ilona ja Hölläämö

tekevät yhteistyönä (työ)hyvinvointipäiviä

 

Tuoteuutuuksia!

Ihana, kotimainen luonnonkosmetiikkasarja Sade sekä Tuisan suolatuikut ja valaisimet nyt Valo Ilonalla!

Löydät myös erikokoiset unisiepparit ja monikäyttöiset kristallit Valo Ilonalta

Reportaasi

Kontrastimedia julkaissut reportaasin meediotyöskentelystäni

Valo Ilona muutti!

Tervetuloa hoitoihin ja tulkintoihin Tuiraan, osoite on Merikoskenkatu 7 A 49. 
Tuiraan on helppo tulla, sillä bussit kulkevat ihan editse ja ilmaista pysäköintitilaa on niin talon edessä kuin takanakin kadun varressa. Sisäpihalla/parkkipaikalla ei valitettavasti ole asiakaspaikkoja.
Jos tulet pyörällä, sisäpihalla on pyöräkatos/-telineet. Tervetuloa!

 

Varaa aikasi kätevästi netissä!