Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Energiahoidot

Teen voimaannuttavia energiahoitoja asiakkaan tarpeet huomioiden.
Hoidoilla voidaan helpottaa ja hoitaa muun muassa väsymystä, unettomuutta, levottomuutta, kroonisia kipu- ja särkytiloja ja päänsärkyä/migreeniä, tunnelukkoja tai kun haluat vähentää lääkekuormaasi - kokeile rohkeasti, viimeistään kun mikään muu ei tunnu auttavan.

Vakavien sairauksien aiheuttamiin kipuihin, tuskiin ja levottomuuteen energiahoito on mitä miellyttävin ja pehmein helpotus.

Hoidossa virtautan hoitavaa ja parantavaa energiaa käsieni kautta hoidettavan korkeimmaksi parhaaksi.

Intuitiivinen energiahoito

Intuitiivisessa energiahoidossa olen täysin näkymättömien auttajieni ohjauksessa ja usein hoidon aikana saan välitettäväksi viestejä ja ohjeita hoidettavalle. Hoidettava on arkivaatteissaan hoitopöydällä ja käsiäni ohjataan hänen kehollaan huomiota tarvitseviin kohtiin.

Hoidon jälkeen on hyvä juoda vettä, jotta kuona-aineet lähtevät paremmin liikkeelle, sekä välttää kovaa fyysistä rasitusta.  Hoito vaikuttaa vielä pari vuorokautta sen jälkeen, kun hoito on tehty. Mielialan vaihteluita ja tunnepurkauksia saattaa ilmetä ja ne ovat  hoidon vaikutuksia, kun energia puhdistaa pinttyneitä tapojamme ajatella ja toimia. Hoitoreaktiot ovat hyvin yksilöllisiä ja suurin osa asiakkaista ei koe niitä juuri lainkaan.
Hoito saattaa nostattaa pintaan tunnetiloja, ja silloin on hyvä muistaa, että ne ovat vain tunteita eivätkä voi vahingoittaa sinua. Vasta jos ryhdyt kehittämään niistä tai hoidosta tarinaa, ne jäävät mietityttämään sinua. Anna siis tunteidesi tulla ja oivalla, että olet saattanut padota niitä kehossasi pitkäänkin ja että nyt voit luopua niistä
 

Yhdistetty energiahoito ja kanavointi

Tule yhdistettyyyn energiahoitoon ja kanavointiin: hoidon jälkeen keskustelemme kehosi viesteistä ja pyrimme löytämään ratkaisuja mieltäsi askarruttaviin asioihin enkeleiden ja henkimaailman lempeällä avustuksella.

 

Kaukohoito

Hoidan satunnaisesti lapsiasiakkaita, mutta ainoastaan etänä ja ehdottomasti vain vanhempien suostumuksella ja siten, että he ovat lapsen seurassa kaukohoidon ajan. Lapsiasiakas on alle 15-vuotias.

 

Reiki ja Sekhem Reiki

Nämä vanhat energiahoitomuodot toimivat loistavasti nykyaikanakin ja ovatkin hyvänä pohjana tekemissäni hoidoissa.
Reiki on japanilaista alkuperää, pehmeää ja lempeää Maa-energiaa.
Sekhem Reikin juuret puolestaan menevät muinaisen Egyptin kautta aina Atlantikselle saakka. Tämä energiamuoto on puolestaan voimallisempaa Tuli-energiaa.

Ilon Valkeat 3.10.

Olen mukana Ilon Valkeat -hyvinvointitapahtumassa: pidän kolleegani Anne Virpikarin kanssa 2 meedion meediotilaisuuden klo 11.30-12.15. Tule sinäkin mukaan monipuoliseen tapahtumaan! 

Paikka: Hiukkavaara-talo, Tahtimarssi 3, Oulu. Tapahtuma on kengätön eli villasukat tai sisäkengät mukaan.

 

Healing, tulossa mukaan

Osallistuin Anuirmeli Sallamo-Lavin vetämälle Healing-kurssille ja syntyi oivalluksia... 

 

Tilannekatsaus 

Teen maanantaisin ja tiistaisin puhelintulkintoja ja kotikäyntejä (ajanvaraus nrosta 050-486 9940), keskiviikosta perjantaihin olen hoitohuoneella ja silloin kaikki palvelut tarjolla.

Lue lisää muutoksen tuulista täältä

  

Lokakuun viestikortti

löytyy täältä

 

 

Sähköpostimuutos

vanha osoite valoilona@regressioterapia.fi ei enää toimi, vaan sähköpostit tulevat perille osoitteella elise@valoilona.fi

 

 

Blogi, uusimmat kirjoitukset

Elossa taas

Peli seis! 

Enkelivekkari ja muita niksejä

Kun päätin, etten enää...

Mielialojen tartuntataudit, tunnistatko ne?

Vuorovaikutuksessa

Hetken hoidosta paranemiskriisiin

 

 

Valo Ilona Tuirassa

Tervetuloa hoitoihin ja tulkintoihin Tuiraan, osoite on Merikoskenkatu 7 A 49. 
Tuiraan on helppo tulla, sillä bussit kulkevat ihan editse ja ilmaista pysäköintitilaa on niin talon edessä kuin takanakin kadun varressa. Sisäpihalla/parkkipaikalla ei valitettavasti ole asiakaspaikkoja.
Jos tulet pyörällä, sisäpihalla on pyöräkatos/-telineet. Tervetuloa!

 

Varaa aikasi kätevästi netissä!