Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Intuitiivinen energiahoito & Healing

 

Teen voimaannuttavia energiahoitoja/healingia asiakkaan tarpeet huomioiden.
Hoidoilla voidaan helpottaa ja hoitaa muun muassa väsymystä, unettomuutta, levottomuutta, kroonisia kipu- ja särkytiloja ja päänsärkyä/migreeniä, tunnelukkoja tai kun haluat vähentää lääkekuormaasi - kokeile rohkeasti, viimeistään kun mikään muu ei tunnu auttavan. Huomioithan, että energiahoito/healing on täydentävä hoitomuoto, ei korvaava eli mahdollisten lääkitysten purkaminen tehdään aina yhteistyössä hoitavan tahon kanssa.

Vakavien sairauksien aiheuttamiin kipuihin, tuskiin ja levottomuuteen energiahoito on mitä miellyttävin ja pehmein helpotus: hoidettava voi rentoutua syvästi, jolloin parasympaattinen hermosto (lepää-ruoansulatus) aktivoituu pakene-taistele -refleksin sijaan.

Hoidossa virtautan puhdistavaa ja parantavaa energiaa käsieni kautta hoidettavan korkeimmaksi parhaaksi.

 

Intuitiivisessa energiahoidossa olen täysin näkymättömien auttajieni ohjauksessa ja usein hoidon aikana saatan saada välitettäväksi viestejä ja ohjeita hoidettavalle. Hoidettava on arkivaatteissaan hoitopöydällä ja käsiäni ohjataan hänen kehollaan huomiota tarvitseviin kohtiin.

Hoidon jälkeen on hyvä juoda vettä, jotta kuona-aineet lähtevät paremmin liikkeelle, sekä välttää kovaa fyysistä rasitusta.  Hoito vaikuttaa vielä pari vuorokautta sen jälkeen, kun hoito on tehty. Mielialan vaihteluita ja tunnepurkauksia saattaa ilmetä ja ne ovat  hoidon vaikutuksia, kun energia puhdistaa pinttyneitä tapojamme ajatella ja toimia. Hoitoreaktiot ovat hyvin yksilöllisiä ja suurin osa asiakkaista ei koe niitä juuri lainkaan.
Hoito saattaa nostattaa pintaan tunnetiloja, ja silloin on hyvä muistaa, että ne ovat vain tunteita eivätkä voi vahingoittaa sinua. Vasta jos ryhdyt kehittämään niistä tai hoidosta tarinaa, ne jäävät mietityttämään sinua. Anna siis tunteidesi tulla ja oivalla, että olet saattanut padota niitä kehossasi pitkäänkin ja että nyt voit luopua niistä.

 
 

Yhdistetty energiahoito ja kanavointi

Tule yhdistettyyyn energiahoitoon ja kanavointiin: hoidon jälkeen keskustelemme kehosi viesteistä ja pyrimme löytämään ratkaisuja mieltäsi askarruttaviin asioihin enkeleiden ja henkimaailman lempeällä avustuksella.

 

Kaukohoito

Hoidan satunnaisesti lapsiasiakkaita, mutta ainoastaan etänä ja ehdottomasti vain vanhempien suostumuksella ja siten, että he ovat lapsen seurassa kaukohoidon ajan. Lapsiasiakas on alle 15-vuotias.

 

Reiki ja Sekhem Reiki

Nämä vanhat energiahoitomuodot toimivat loistavasti nykyaikanakin ja ovatkin hyvänä pohjana tekemissäni hoidoissa.
Reiki on japanilaista alkuperää, pehmeää ja lempeää Maa-energiaa.
Sekhem Reikin juuret puolestaan menevät muinaisen Egyptin kautta aina Atlantikselle saakka. Tämä energiamuoto on puolestaan voimallisempaa Tuli-energiaa.

  

Valon Iltamat ti 21.2. klo 18

lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet täältä

1 paikka vapaana!

 

Mikkelissä 9.-12.3.

lisätietoja heti, kun suunnitelmat tarkentuvat

 

 

Ajanvarauskalenteri

Jollei kalenterista löydy sopivaa aikaa, laita viestiä ja katsotaan mitä olisi tehtävissä.

 

Helmikuun viestikortti

kuukauden enkeliviesti löytyy täältä

 

Turvallisesti tapaamiseen

Tulethan hoitohuoneelle terveenä. On parempi perua/siirtää tapaaminen, jos sinulla - tai minulla - on vähäisiäkään flunssa- tai vatsaoireita. 

Käytän halutessasi maskia/visiiriä asiakaskohtaamisissa.

Käsienpesu, käsidesi ja pintojen desinfiointi ovat jo rutiinia.

Tehdään kohtaamisesta turvallinen meille molemmille.

 

Valon Ilta kotikutsuina

Ystäväporukka, työkaverit: intiimi ja lämminhenkinen Valon Ilta vain teille - rajoitukset huomioiden. Ota yhteyttä ja sovitaan aika!

 
 

Suurin hetkeni

Valo Ilonan ja minun tähän mennessä isoin juttu, joten onhan tätä hehkutettava:

Oulun kaupungin uudenvuodenjuhla virtuaalisena. Kaupunginvaltuuston pj Juha Hänninen, tuomiorovasti Satu Saarinen, Petrus Schroderus & Oulun Sinfonia sekä minä (osuuteni alkaa kohdasta 30.15)
 

Jos olet pohtinut, miten näkijä-meedio/selvänäkijä/kanavoija työskentelee niin tuosta juttuhetkestä saat selvyyden minun tavastani toteuttaa tätä niin rakasta elämäntehtävää ❤

Otan mielelläni vastaan kommentteja ja palautetta.