Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Selvänäköiset tulkinnat

Kanavointi, eli selvänäköinen henkilökohtainen luenta ja meediointi, on oiva apu jos sinua askarruttaa työasiat tai ihmissuhteet, terveys tai jokin muu asia. Kanavoinnin kautta sinulle voi aueta uudenlaisia näkökulmia ja oivalluksia askarruttavaan tilanteeseesi.

Olen yhteydessä henkimaailman opastajiisi ja auttajiisi saadaksemme heiltä neuvoja ja ohjeita elämääsi. Viestit auttavat sinua selvittämään asioita itsellesi, löytämään ratkaisuja ja avaamaan solmuja. Käytän toisinaan apuna tarot- ja oraakkelikortteja, ja opastus onnistuu sekä henkilökohtaisessa tapaamisessa että puhelimitse.

Kanavoinnit eli henkimaailman viestit ja opastukset muotoutuvat aina senhetkisen energiasi mukaan. Muistathan, että riippumatta viestin sisällöstä sinulla on aina itselläsi ohjat käsissä ja vapaa tahto kuunnella tai ohittaa neuvot. Valon ja Rakkauden läsnäolo ohjaavat jokaista kanavointia.

"Voisinpa sanoa positiivista palautetta. Painin suurien kysymysten partaalla ja otin Valo Ilonaan yhteyttä. Noh, vastaus ei tyypilliseen tapaani miellyttänyt. Mutta uskoin jämäkkään vastaukseen. Suuret asiat järjestyivät ja nyt on hymy korvissa. Uskokaa tätä ihanaista samalla kun kuljette omaa polkuanne. Kiitos!" - asiakas selvänäköisen opastuksen jälkeen
 

Valon tunti kahdelle

Sinulle, joka et ole käynyt selvänäköisessä opastuksessa tai meedioistunnossa mutta asia kiinnostaa kovin, tarjolla on nyt mahdollisuus tulla kahdestaan hyvän ystäväsi, puolisosi tai läheisesi kanssa. Tunnin aikana ehdimme hyvin saada ohjausta kummankin kysymyksiin.

 

"Kiitos tuhannesti ihanasta palvelusta ja ajatuksia antavasta konsultoinnista. Ilman mietintämyssyä olisi moni tärkeä askel jäänyt ottamatta ja tavoite saavuttamatta. Nyt kohti uusia haasteita, uusin miettein." - asiakas selvänäköisen opastuksen jälkeen

Yleisöluento Raahessa

Elise Raitakallio kertoilee aiheesta: " 'Arjen henkisyyttä' Opastusta, kompastelua, isoja opetuksia ja oivalluksia"

Paikkana Teosofinen Aurinkoloosi, Laivurinkatu 11 toinen kerros, Raahe.
Päivä on sunnuntai 19.1.2020 kello 15 alkaen.
Tervetuloa kaikki kiinnostuneet.

 

Valon Ilta ke 29.1.

Lämminhenkinen enkeliviestien ja Valovieraiden ilta, tule mukaan

  

Uusi ajanvarausohjelma 

Slotti vaihtuu Timmaan - olen päivittänyt linkit, tästä pääset suoraan ajanvaraukseen:
https://varaa.timma.fi/valoilona

 

 

Tammikuun viestikortti

löytyy täältä

 

Sähköpostimuutos

vanha osoite valoilona@regressioterapia.fi ei enää toimi, vaan sähköpostit tulevat perille osoitteella elise@valoilona.fi

 

 

Blogi, uusimmat kirjoitukset

Elossa taas

Peli seis! 

Enkelivekkari ja muita niksejä

Kun päätin, etten enää...

Mielialojen tartuntataudit, tunnistatko ne?

Vuorovaikutuksessa

Hetken hoidosta paranemiskriisiin

 

Valo Ilona ja Hölläämö

tekevät yhteistyönä (työ)hyvinvointipäiviä

 

Valo Ilona muutti!

Tervetuloa hoitoihin ja tulkintoihin Tuiraan, osoite on Merikoskenkatu 7 A 49. 
Tuiraan on helppo tulla, sillä bussit kulkevat ihan editse ja ilmaista pysäköintitilaa on niin talon edessä kuin takanakin kadun varressa. Sisäpihalla/parkkipaikalla ei valitettavasti ole asiakaspaikkoja.
Jos tulet pyörällä, sisäpihalla on pyöräkatos/-telineet. Tervetuloa!

 

Varaa aikasi kätevästi netissä!