Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Selvänäköiset tulkinnat

Kanavointi, eli selvänäköinen henkilökohtainen luenta ja meediointi, on oiva apu jos sinua askarruttaa työasiat tai ihmissuhteet, terveys tai jokin muu asia. Kanavoinnin kautta sinulle voi aueta uudenlaisia näkökulmia ja oivalluksia askarruttavaan tilanteeseesi.

Olen yhteydessä henkimaailman opastajiisi ja auttajiisi saadaksemme heiltä neuvoja ja ohjeita elämääsi. Viestit auttavat sinua selvittämään asioita itsellesi, löytämään ratkaisuja ja avaamaan solmuja. Käytän toisinaan apuna tarot- ja oraakkelikortteja, ja opastus onnistuu sekä henkilökohtaisessa tapaamisessa että puhelimitse.

Kanavoinnit eli henkimaailman viestit ja opastukset muotoutuvat aina senhetkisen energiasi mukaan. Muistathan, että riippumatta viestin sisällöstä sinulla on aina itselläsi ohjat käsissä ja vapaa tahto kuunnella tai ohittaa neuvot. Valon ja Rakkauden läsnäolo ohjaavat jokaista kanavointia.

"Voisinpa sanoa positiivista palautetta. Painin suurien kysymysten partaalla ja otin Valo Ilonaan yhteyttä. Noh, vastaus ei tyypilliseen tapaani miellyttänyt. Mutta uskoin jämäkkään vastaukseen. Suuret asiat järjestyivät ja nyt on hymy korvissa. Uskokaa tätä ihanaista samalla kun kuljette omaa polkuanne. Kiitos!" - asiakas selvänäköisen opastuksen jälkeen
 

Valon tunti kahdelle

Sinulle, joka et ole käynyt selvänäköisessä opastuksessa tai meedioistunnossa mutta asia kiinnostaa kovin, tarjolla on nyt mahdollisuus tulla kahdestaan hyvän ystäväsi, puolisosi tai läheisesi kanssa. Tunnin aikana ehdimme hyvin saada ohjausta kummankin kysymyksiin.

 

"Kiitos tuhannesti ihanasta palvelusta ja ajatuksia antavasta konsultoinnista. Ilman mietintämyssyä olisi moni tärkeä askel jäänyt ottamatta ja tavoite saavuttamatta. Nyt kohti uusia haasteita, uusin miettein." - asiakas selvänäköisen opastuksen jälkeen

Healing, tulossa mukaan

Osallistuin Anuirmeli Sallamo-Lavin vetämälle Healing-kurssille ja syntyi oivalluksia... 

 

Tilannekatsaus 

Teen maanantaisin ja tiistaisin puhelintulkintoja ja kotikäyntejä (ajanvaraus nrosta 050-486 9940), keskiviikosta perjantaihin olen hoitohuoneella ja silloin kaikki palvelut tarjolla.

Lue lisää muutoksen tuulista täältä

  

Syyskuun viestikortti

löytyy täältä

 

 

Sähköpostimuutos

vanha osoite valoilona@regressioterapia.fi ei enää toimi, vaan sähköpostit tulevat perille osoitteella elise@valoilona.fi

 

 

Blogi, uusimmat kirjoitukset

Elossa taas

Peli seis! 

Enkelivekkari ja muita niksejä

Kun päätin, etten enää...

Mielialojen tartuntataudit, tunnistatko ne?

Vuorovaikutuksessa

Hetken hoidosta paranemiskriisiin

 

 

Valo Ilona Tuirassa

Tervetuloa hoitoihin ja tulkintoihin Tuiraan, osoite on Merikoskenkatu 7 A 49. 
Tuiraan on helppo tulla, sillä bussit kulkevat ihan editse ja ilmaista pysäköintitilaa on niin talon edessä kuin takanakin kadun varressa. Sisäpihalla/parkkipaikalla ei valitettavasti ole asiakaspaikkoja.
Jos tulet pyörällä, sisäpihalla on pyöräkatos/-telineet. Tervetuloa!

 

Varaa aikasi kätevästi netissä!