Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Selvänäköiset tulkinnat

Kanavointi, eli selvänäköinen henkilökohtainen luenta ja meediointi, on oiva apu jos sinua askarruttaa työasiat tai ihmissuhteet, terveys tai jokin muu asia. Kanavoinnin kautta sinulle voi aueta uudenlaisia näkökulmia ja oivalluksia askarruttavaan tilanteeseesi.

Olen yhteydessä henkimaailman opastajiisi ja auttajiisi saadaksemme heiltä neuvoja ja ohjeita elämääsi. Viestit auttavat sinua selvittämään asioita itsellesi, löytämään ratkaisuja ja avaamaan solmuja. Käytän toisinaan apuna tarot- ja oraakkelikortteja, ja opastus onnistuu sekä henkilökohtaisessa tapaamisessa että puhelimitse.

Kanavoinnit eli henkimaailman viestit ja opastukset muotoutuvat aina senhetkisen energiasi mukaan. Muistathan, että riippumatta viestin sisällöstä sinulla on aina itselläsi ohjat käsissä ja vapaa tahto kuunnella tai ohittaa neuvot. Valon ja Rakkauden läsnäolo ohjaavat jokaista kanavointia.

"Voisinpa sanoa positiivista palautetta. Painin suurien kysymysten partaalla ja otin Valo Ilonaan yhteyttä. Noh, vastaus ei tyypilliseen tapaani miellyttänyt. Mutta uskoin jämäkkään vastaukseen. Suuret asiat järjestyivät ja nyt on hymy korvissa. Uskokaa tätä ihanaista samalla kun kuljette omaa polkuanne. Kiitos!" - asiakas selvänäköisen opastuksen jälkeen
 

Valon tunti kahdelle

Sinulle, joka et ole käynyt selvänäköisessä opastuksessa tai meedioistunnossa mutta asia kiinnostaa kovin, tarjolla on nyt mahdollisuus tulla kahdestaan hyvän ystäväsi, puolisosi tai läheisesi kanssa. Tunnin aikana ehdimme hyvin saada ohjausta kummankin kysymyksiin.

 

"Kiitos tuhannesti ihanasta palvelusta ja ajatuksia antavasta konsultoinnista. Ilman mietintämyssyä olisi moni tärkeä askel jäänyt ottamatta ja tavoite saavuttamatta. Nyt kohti uusia haasteita, uusin miettein." - asiakas selvänäköisen opastuksen jälkeen

  

Valon Iltamat ti 21.2. klo 18

lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet täältä

1 paikka vapaana!

 

Mikkelissä 9.-12.3.

lisätietoja heti, kun suunnitelmat tarkentuvat

 

 

Ajanvarauskalenteri

Jollei kalenterista löydy sopivaa aikaa, laita viestiä ja katsotaan mitä olisi tehtävissä.

 

Helmikuun viestikortti

kuukauden enkeliviesti löytyy täältä

 

Turvallisesti tapaamiseen

Tulethan hoitohuoneelle terveenä. On parempi perua/siirtää tapaaminen, jos sinulla - tai minulla - on vähäisiäkään flunssa- tai vatsaoireita. 

Käytän halutessasi maskia/visiiriä asiakaskohtaamisissa.

Käsienpesu, käsidesi ja pintojen desinfiointi ovat jo rutiinia.

Tehdään kohtaamisesta turvallinen meille molemmille.

 

Valon Ilta kotikutsuina

Ystäväporukka, työkaverit: intiimi ja lämminhenkinen Valon Ilta vain teille - rajoitukset huomioiden. Ota yhteyttä ja sovitaan aika!

 
 

Suurin hetkeni

Valo Ilonan ja minun tähän mennessä isoin juttu, joten onhan tätä hehkutettava:

Oulun kaupungin uudenvuodenjuhla virtuaalisena. Kaupunginvaltuuston pj Juha Hänninen, tuomiorovasti Satu Saarinen, Petrus Schroderus & Oulun Sinfonia sekä minä (osuuteni alkaa kohdasta 30.15)
 

Jos olet pohtinut, miten näkijä-meedio/selvänäkijä/kanavoija työskentelee niin tuosta juttuhetkestä saat selvyyden minun tavastani toteuttaa tätä niin rakasta elämäntehtävää ❤

Otan mielelläni vastaan kommentteja ja palautetta.