Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.
*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.

Palautetta asiakkailta

Hoidot ja opastukset

"Noin vuosi sitten (talvi 2013) autoit minua eteenpäin matkallani. Pidit minut tässä maailmassa kiinni hyvin vaikeana aamuna. Kiitos Sinulle kaikesta mitä silloin minulle annoit! Elämä on vienyt minua eteenpäin ja tunnen, että olen löytänyt itseni jälleen. Yllättävän moni asia, jota tulevaisuudestani kerroit, on myös tapahtunut niin kuin kerroit tapahtuvan. Kiitos avustasi. Elämä voittaa ja se on ihanaa!"

Asiakas, joka ei ole voinut pitkään aikaan ajaa autolla etenkään pitkiä matkoja juuri autossa iskevien paniikkikohtausten takia, soitti iloisena: käytyään hoidossa hän oli ongelmitta ajanut 500 km päähän ja takaisin! Mahtava muutos hänelle itselleen, upea uutinen minulle ja kiitos kuuluu Yläkerran väelle.

Valon Illoista (Meedioilloista)

"Olipa mielenkiintoista, opettavaista ja valaisevaa. Ja kaikki ihanan rakkauden energian ympäröimänä. Kiitos kaikille!"

"Kiitos voimaannuttavasta kokemuksesta. Lapsuudesta tärkeän ihmisen kohtaamisesta jäi ikuinen jälki ja muisto. Kiitos ja halaus!"

"Kiitos,oli ikimuistoinen ilta. Ensimmäistä kertaa meedioillassa ja olen ihan sanaton,oli niin mahtava kokemus!"

"Olen samaa mieltä toisten kirjoittajien kanssa. Olen käynyt muutaman kerran meediotilaisuuksissa, sellaisissa joissa on ollut paljon yleisöä ja myös sellaisissa, joissa on ollut kymmenkunta osallistujaa ja täytyy sanoa, että eilinen istunto oli ehdottomasti paras. Oikeastaan en osannut edes kuvitellakaan, että meediotilaisuus voi olla noin voimaannuttava ja lämmin!"

Lymfaterapiasta

"Kiitos Elise! Kädet kevyemmän ja vähemmän piukeen tuntoset. Nestettä on poistunut normaalia enemmän eli pissireissut lisääntyneet. Teipattu käsi ei ole yhtä kipee kuin ennen."

"Palautetta lymfateippauksesta (asiakkaan jalkaterä teipattu):
Teippi oli pe-ke välisen aijan ihan ok kiinni, olisin ehkä saanut pidennettyä aikaa, mutta päätin ottaa irti.
Lentoja kaksi x Hesaan ja takaisin. Rankkaa hyppytreeniä kolmena päivänä. --- Jalassa on hyvä tunne eikä turvotus mistään edellämainitusta ole a) tuntunut eikä b) näyttänyt samalta. Ikään olisi tullut uusi vaihe / vaihde parantumisprosessissa. Tämä saattaa kuulostaa hölmöltä, mutta on totta ja olen kyllä erittäin tyytyväinen."

Regressioterapiasta

"Kaunein kiitos rauhallisen lempeästä, mutta koskettavasta regressiomatkasta. Koko sydämestäni suosittelen tekemään matkaa ihanan Elisen avustuksella!"

 

Yhteistyökumppaneita ja linkkejä

Oulun Suolahoitola

Ekokampaamo Vihreä Huone

Luontaishoitola Aurinkohoitola

Joogaava Musiikinmaisteri

Tilinumero muuttuu

Valo Ilonan OP-tili sulkeutuu, uusi tilinumero on voimassa heti.

Puhelinajat maksetaan ennen sovittua soittoaikaa tilille FI28 3939 0056 6348 19. Viestiksi palvelu ja päivämäärä.

 

Ajanvarauskalenteri

Jollei kalenterista löydy sopivaa aikaa, laita viestiä ja katsotaan mitä olisi tehtävissä.

 

Turvallisesti tapaamiseen

Tulethan hoitohuoneelle terveenä. On parempi perua/siirtää tapaaminen, jos sinulla - tai minulla - on vähäisiäkään flunssa- tai vatsaoireita. 

Käytän halutessasi maskia/visiiriä asiakaskohtaamisissa.

Käsienpesu, käsidesi ja pintojen desinfiointi ovat jo rutiinia.

Tehdään kohtaamisesta turvallinen meille molemmille.

 

Valon Ilta kotikutsuina

Ystäväporukka, työkaverit: intiimi ja lämminhenkinen Valon Ilta vain teille - rajoitukset huomioiden. Ota yhteyttä ja sovitaan aika!

 
 

Suurin hetkeni

Valo Ilonan ja minun tähän mennessä isoin juttu, joten onhan tätä hehkutettava:

Oulun kaupungin uudenvuodenjuhla virtuaalisena. Kaupunginvaltuuston pj Juha Hänninen, tuomiorovasti Satu Saarinen, Petrus Schroderus & Oulun Sinfonia sekä minä (osuuteni alkaa kohdasta 30.15)
 

Jos olet pohtinut, miten näkijä-meedio/selvänäkijä/kanavoija työskentelee niin tuosta juttuhetkestä saat selvyyden minun tavastani toteuttaa tätä niin rakasta elämäntehtävää ❤

Otan mielelläni vastaan kommentteja ja palautetta.

 

Joulukuun korttiviesti

kunkin kuukauden viesti löytyy täältä