Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.
*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.

Palautetta asiakkailta

Hoidot ja opastukset

"Noin vuosi sitten (talvi 2013) autoit minua eteenpäin matkallani. Pidit minut tässä maailmassa kiinni hyvin vaikeana aamuna. Kiitos Sinulle kaikesta mitä silloin minulle annoit! Elämä on vienyt minua eteenpäin ja tunnen, että olen löytänyt itseni jälleen. Yllättävän moni asia, jota tulevaisuudestani kerroit, on myös tapahtunut niin kuin kerroit tapahtuvan. Kiitos avustasi. Elämä voittaa ja se on ihanaa!"

Asiakas, joka ei ole voinut pitkään aikaan ajaa autolla etenkään pitkiä matkoja juuri autossa iskevien paniikkikohtausten takia, soitti iloisena: käytyään hoidossa hän oli ongelmitta ajanut 500 km päähän ja takaisin! Mahtava muutos hänelle itselleen, upea uutinen minulle ja kiitos kuuluu Yläkerran väelle.

Valon Illoista (Meedioilloista)

"Olipa mielenkiintoista, opettavaista ja valaisevaa. Ja kaikki ihanan rakkauden energian ympäröimänä. Kiitos kaikille!"

"Kiitos voimaannuttavasta kokemuksesta. Lapsuudesta tärkeän ihmisen kohtaamisesta jäi ikuinen jälki ja muisto. Kiitos ja halaus!"

"Kiitos,oli ikimuistoinen ilta. Ensimmäistä kertaa meedioillassa ja olen ihan sanaton,oli niin mahtava kokemus!"

"Olen samaa mieltä toisten kirjoittajien kanssa. Olen käynyt muutaman kerran meediotilaisuuksissa, sellaisissa joissa on ollut paljon yleisöä ja myös sellaisissa, joissa on ollut kymmenkunta osallistujaa ja täytyy sanoa, että eilinen istunto oli ehdottomasti paras. Oikeastaan en osannut edes kuvitellakaan, että meediotilaisuus voi olla noin voimaannuttava ja lämmin!"

Lymfaterapiasta

"Kiitos Elise! Kädet kevyemmän ja vähemmän piukeen tuntoset. Nestettä on poistunut normaalia enemmän eli pissireissut lisääntyneet. Teipattu käsi ei ole yhtä kipee kuin ennen."

"Palautetta lymfateippauksesta (asiakkaan jalkaterä teipattu):
Teippi oli pe-ke välisen aijan ihan ok kiinni, olisin ehkä saanut pidennettyä aikaa, mutta päätin ottaa irti.
Lentoja kaksi x Hesaan ja takaisin. Rankkaa hyppytreeniä kolmena päivänä. --- Jalassa on hyvä tunne eikä turvotus mistään edellämainitusta ole a) tuntunut eikä b) näyttänyt samalta. Ikään olisi tullut uusi vaihe / vaihde parantumisprosessissa. Tämä saattaa kuulostaa hölmöltä, mutta on totta ja olen kyllä erittäin tyytyväinen."

Regressioterapiasta

"Kaunein kiitos rauhallisen lempeästä, mutta koskettavasta regressiomatkasta. Koko sydämestäni suosittelen tekemään matkaa ihanan Elisen avustuksella!"

 

Yhteistyökumppaneita ja linkkejä

Oulun Suolahoitola

Ekokampaamo Vihreä Huone

Luontaishoitola Aurinkohoitola

Joogaava Musiikinmaisteri

Ilon Valkeat 3.10.

Olen mukana Ilon Valkeat -hyvinvointitapahtumassa: pidän kolleegani Anne Virpikarin kanssa 2 meedion meediotilaisuuden klo 11.30-12.15. Tule sinäkin mukaan monipuoliseen tapahtumaan! 

Paikka: Hiukkavaara-talo, Tahtimarssi 3, Oulu. Tapahtuma on kengätön eli villasukat tai sisäkengät mukaan.

 

Healing, tulossa mukaan

Osallistuin Anuirmeli Sallamo-Lavin vetämälle Healing-kurssille ja syntyi oivalluksia... 

 

Tilannekatsaus 

Teen maanantaisin ja tiistaisin puhelintulkintoja ja kotikäyntejä (ajanvaraus nrosta 050-486 9940), keskiviikosta perjantaihin olen hoitohuoneella ja silloin kaikki palvelut tarjolla.

Lue lisää muutoksen tuulista täältä

  

Lokakuun viestikortti

löytyy täältä

 

 

Sähköpostimuutos

vanha osoite valoilona@regressioterapia.fi ei enää toimi, vaan sähköpostit tulevat perille osoitteella elise@valoilona.fi

 

 

Blogi, uusimmat kirjoitukset

Elossa taas

Peli seis! 

Enkelivekkari ja muita niksejä

Kun päätin, etten enää...

Mielialojen tartuntataudit, tunnistatko ne?

Vuorovaikutuksessa

Hetken hoidosta paranemiskriisiin

 

 

Valo Ilona Tuirassa

Tervetuloa hoitoihin ja tulkintoihin Tuiraan, osoite on Merikoskenkatu 7 A 49. 
Tuiraan on helppo tulla, sillä bussit kulkevat ihan editse ja ilmaista pysäköintitilaa on niin talon edessä kuin takanakin kadun varressa. Sisäpihalla/parkkipaikalla ei valitettavasti ole asiakaspaikkoja.
Jos tulet pyörällä, sisäpihalla on pyöräkatos/-telineet. Tervetuloa!

 

Varaa aikasi kätevästi netissä!