Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Korvakynttilähoito

Korvakynttilähoitoa suositellaan

  • kroonisiin korvaongelmiin (vaikku, korvasäryt, poskiontelo-ongelmat)
  • flunssan hoitoon, päänsärkyyn, kurkkukipuun
  • heinänuhaan, allergioiden hoitoon
  • ulkona ja/tai pölyisessä ympäristössä työskenteleville, säännöllisesti lentomatkustaville, vesiurheilijoille

Korvakynttilähoito on luontaislääkinnällinen hoitomuoto. Korvakäytävän suulla palavan kynttilän lämpö ja onton rakenteen aikaansaama kevyt alipaine parantavat verenkiertoa korvan, nenän ja kurkun alueella. Korvakynttilähoito on hyvin rentouttavaa ja sillä voidaan helpottaa stressioireita.

Vaikkei sinulla olisikaan terveydellisiä ongelmia, korvakynttilähoidon avulla voidaan luonnollisesti poistaa korvasta vaikkua. Korvakynttilän mieto lämpö pehmittää korvavaikkua ja auttaa sitä poistumaan vielä päiviä hoidon jälkeenkin. Korvakynttilähoidosta voikin olla apua korva- ja hengitystiehytongelmissa, flunssassa ja väsymyksessä.

Korvakynttilähoito on hyvin hellävarainen korvalle, sillä korvankäytävän sisälle ei työnnetä mitään instrumentteja eikä kynttilän alipaine ”vedä” korvasta mitään ulos. Kynttilän lämpö ja kevyt alipaine ikään kuin hierovat korvakäytävää ja korvan aluetta, mikä pehmittää korvavaikkua ja tehostaa korvan verenkiertoa.

Terveelle henkilölle korvakynttilähoito voidaan tehdä kuukauden välein, ylläpitävänä hoitona. Kun hoidetaan jotain sairautta tai oiretta, on suositeltavaa tehdä hoito päivittäin 5-7 päivän ajan. Tarvittaessa hoitojakso voidaan toistaa viikon tauon jälkeen. Mikäli oireet eivät helpota, on syytä mennä lääkäriin.

Korvakynttilähoito ei ole koskaan kivuliasta, sillä kynttilän päätä ei työnnetä korvakäytävän suuta pidemmälle. Hoito on hyvin rauhoittava ja rentouttava. Mikäli käsittelyn aikana tuntuu vähäisintäkään kipua tai epämiellyttävää tuntemusta, hoito keskeytetään välittömästi. Hellävaraisuutensa vuoksi tämä hoito sopii hyvin myös yli 3-vuotiaille lapsille sekä raskaana oleville.

Esteitä korvakynttilähoidolle ovat

  • allergia korvakynttilän ainesosille
  • kasvaimet ja kystat korvassa
  • ulkokorvan tulehdus
  • korvaleikkaus
  • korvan implantit ja putket, vaurioitunut tärykalvo

  

Valon Iltamat ti 21.2. klo 18

lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet täältä

1 paikka vapaana!

 

Mikkelissä 9.-12.3.

lisätietoja heti, kun suunnitelmat tarkentuvat

 

 

Ajanvarauskalenteri

Jollei kalenterista löydy sopivaa aikaa, laita viestiä ja katsotaan mitä olisi tehtävissä.

 

Helmikuun viestikortti

kuukauden enkeliviesti löytyy täältä

 

Turvallisesti tapaamiseen

Tulethan hoitohuoneelle terveenä. On parempi perua/siirtää tapaaminen, jos sinulla - tai minulla - on vähäisiäkään flunssa- tai vatsaoireita. 

Käytän halutessasi maskia/visiiriä asiakaskohtaamisissa.

Käsienpesu, käsidesi ja pintojen desinfiointi ovat jo rutiinia.

Tehdään kohtaamisesta turvallinen meille molemmille.

 

Valon Ilta kotikutsuina

Ystäväporukka, työkaverit: intiimi ja lämminhenkinen Valon Ilta vain teille - rajoitukset huomioiden. Ota yhteyttä ja sovitaan aika!

 
 

Suurin hetkeni

Valo Ilonan ja minun tähän mennessä isoin juttu, joten onhan tätä hehkutettava:

Oulun kaupungin uudenvuodenjuhla virtuaalisena. Kaupunginvaltuuston pj Juha Hänninen, tuomiorovasti Satu Saarinen, Petrus Schroderus & Oulun Sinfonia sekä minä (osuuteni alkaa kohdasta 30.15)
 

Jos olet pohtinut, miten näkijä-meedio/selvänäkijä/kanavoija työskentelee niin tuosta juttuhetkestä saat selvyyden minun tavastani toteuttaa tätä niin rakasta elämäntehtävää ❤

Otan mielelläni vastaan kommentteja ja palautetta.