Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Elossa taas

Lisätty 13.05.2019

Elämä näytti nurjan puolensa ja imaisi voimat minimiin, mutta täällä ollaan taas.

Elossa. Voimissani.

Olen onnellinen ja siunattu saadessani tehdä työtä ihmisten kanssa - ei enää tietokoneen ääressä ja palavereissa istumista, bittiavaruudessa seikkailemista. Vaan ihan aitoja, rehellisiä ja avoimia ihmisiä. Tuo Universumi on välillä rankkakin Pomo; heittää eteen ihmisiä, joiden hauraus parisuhteiden tai oman elämänsä haasteiden kanssa muistuttaa niin kovin omia kokemiani.

Siinä hetkessä korostuu se, etteivät omat ongelmani saa saati voi sekoittua kohtaamani ihmisen ongelmiin. Valomaailma tuo lempeästi - joskus jämäkästikin - viestejä ja vahvistuksia välitettäväksi säröjään varjelevalle, epävarmuudessaan havisevalle tai tuskansa varovasti paljastavalle. Siinä hetkessä olen suunnattoman kiitollinen, että saan enkeleiden ja oppaiden välikätenä tuoda voimaantumisen sanoja. Lohtua.

Minun maailmani pyllähti viime talvena ja hetkeksi kadotin itsekin näkymät ja luottamuksen Valon voimaan. Vaikka oma ohjaus tuntui toviksi hukkuneen, sain kuitenkin kokea olevani avuksi toisille eksyneille.

Kanavat ovat auki, luottamus löytynyt ja oma elämä asettumassa uusiin uomiinsa. Kiitollisena tästäkin kokemuksesta teen työtäni Valon parissa entistäkin vahvemmin ja herkemmin.

Täällä ollaan. Elossa ja olemassa. Väkevästi, herkästi ja ohjauksessa.

Tulkinta-aikoja Kokkolassa 11.-12.9.

tarkemmat ajat ja paikat täällä

 

Tilannekatsaus 

1.6. alkaen teen maanantaisin ja tiistaisin puhelintulkintoja (ajanvaraus nrosta 050-486 9940), toki  näitä sekä muita palveluja hoitohuoneella keskiviikosta perjantaihin.

Lue lisää muutoksen tuulista täältä

  

Elokuun viestikortti

löytyy täältä

 

 

Sähköpostimuutos

vanha osoite valoilona@regressioterapia.fi ei enää toimi, vaan sähköpostit tulevat perille osoitteella elise@valoilona.fi

 

 

Blogi, uusimmat kirjoitukset

Elossa taas

Peli seis! 

Enkelivekkari ja muita niksejä

Kun päätin, etten enää...

Mielialojen tartuntataudit, tunnistatko ne?

Vuorovaikutuksessa

Hetken hoidosta paranemiskriisiin

 

 

Valo Ilona Tuirassa

Tervetuloa hoitoihin ja tulkintoihin Tuiraan, osoite on Merikoskenkatu 7 A 49. 
Tuiraan on helppo tulla, sillä bussit kulkevat ihan editse ja ilmaista pysäköintitilaa on niin talon edessä kuin takanakin kadun varressa. Sisäpihalla/parkkipaikalla ei valitettavasti ole asiakaspaikkoja.
Jos tulet pyörällä, sisäpihalla on pyöräkatos/-telineet. Tervetuloa!

 

Varaa aikasi kätevästi netissä!