Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Elossa taas

Lisätty 13.05.2019

Elämä näytti nurjan puolensa ja imaisi voimat minimiin, mutta täällä ollaan taas.

Elossa. Voimissani.

Olen onnellinen ja siunattu saadessani tehdä työtä ihmisten kanssa - ei enää tietokoneen ääressä ja palavereissa istumista, bittiavaruudessa seikkailemista. Vaan ihan aitoja, rehellisiä ja avoimia ihmisiä. Tuo Universumi on välillä rankkakin Pomo; heittää eteen ihmisiä, joiden hauraus parisuhteiden tai oman elämänsä haasteiden kanssa muistuttaa niin kovin omia kokemiani.

Siinä hetkessä korostuu se, etteivät omat ongelmani saa saati voi sekoittua kohtaamani ihmisen ongelmiin. Valomaailma tuo lempeästi - joskus jämäkästikin - viestejä ja vahvistuksia välitettäväksi säröjään varjelevalle, epävarmuudessaan havisevalle tai tuskansa varovasti paljastavalle. Siinä hetkessä olen suunnattoman kiitollinen, että saan enkeleiden ja oppaiden välikätenä tuoda voimaantumisen sanoja. Lohtua.

Minun maailmani pyllähti viime talvena ja hetkeksi kadotin itsekin näkymät ja luottamuksen Valon voimaan. Vaikka oma ohjaus tuntui toviksi hukkuneen, sain kuitenkin kokea olevani avuksi toisille eksyneille.

Kanavat ovat auki, luottamus löytynyt ja oma elämä asettumassa uusiin uomiinsa. Kiitollisena tästäkin kokemuksesta teen työtäni Valon parissa entistäkin vahvemmin ja herkemmin.

Täällä ollaan. Elossa ja olemassa. Väkevästi, herkästi ja ohjauksessa.

 

Valon Iltamat to 30.3. klo 17.30-19.00

sitovat ilmoittautumiset nroon 050-486 9940 24.3. mennessä

3 paikkaa vapaana

 

 

Ajanvarauskalenteri

Jollei kalenterista löydy sopivaa aikaa, laita viestiä ja katsotaan mitä olisi tehtävissä.

 

Maaliskuun viestikortti

kuukauden enkeliviesti löytyy täältä

 

Turvallisesti tapaamiseen

Tulethan hoitohuoneelle terveenä. On parempi perua/siirtää tapaaminen, jos sinulla - tai minulla - on vähäisiäkään flunssa- tai vatsaoireita. 

Käytän halutessasi maskia/visiiriä asiakaskohtaamisissa.

Käsienpesu, käsidesi ja pintojen desinfiointi ovat jo rutiinia.

Tehdään kohtaamisesta turvallinen meille molemmille.

 

Valon Ilta kotikutsuina

Ystäväporukka, työkaverit: intiimi ja lämminhenkinen Valon Ilta vain teille - rajoitukset huomioiden. Ota yhteyttä ja sovitaan aika!

 
 

Suurin hetkeni

Valo Ilonan ja minun tähän mennessä isoin juttu, joten onhan tätä hehkutettava:

Oulun kaupungin uudenvuodenjuhla virtuaalisena. Kaupunginvaltuuston pj Juha Hänninen, tuomiorovasti Satu Saarinen, Petrus Schroderus & Oulun Sinfonia sekä minä (osuuteni alkaa kohdasta 30.15)
 

Jos olet pohtinut, miten näkijä-meedio/selvänäkijä/kanavoija työskentelee niin tuosta juttuhetkestä saat selvyyden minun tavastani toteuttaa tätä niin rakasta elämäntehtävää ❤

Otan mielelläni vastaan kommentteja ja palautetta.