Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Peli seis!

Lisätty 03.12.2018

Takana on elämän kilometrejä monen monta - osa onnetonta.

Olen onnellinen, että saan tehdä työkseni sellaisia asioita joita en edes työksi miellä; tavata uskomattomia ihmisiä ja saada kulkea lyhyemmän tai pidemmän matkaa heidän poluillaan seurana. Kuunnellen, tukien ja parhaani mukaan auttaen. Elämänkokemusta ja koulutuksiani saan hyödyntää, olipa kyseessä kehon hoito tai taivaskanavien kuunteleminen. 

Joskus oma keho - ja lääkäri - ovat kuitenkin sitä mieltä, että hoitajan peli on puhallettava poikki. Stressiin ja elämän yllättäviin kierteisiin laakapalloihin reagoin kehollisesti minäkin, eikä mielikään näemmä joka hetki jaksa muistaa saati luottaa jumalalliseen ohjaukseen. Siis ihan perusihminen on henkisen tuen tarjoaja. Ne kaikkein kuluneimmat kliseet ärsyttävät jos kohta lohduttavatkin: "Kaikki on hyvin."  "Tämäkin on ohimenevää." "Asioilla on taipumus järjestyä."

Joulukuun hissuttelen pirtissä villasukissani, verenpainetta lepytellen ja tasoitellen. Niin mielelläni kuin töitä tekisinkin, se ei tässä kohden ole mahdollista. Ja siitä olen enemmän kuin äärettömän pahoillani. Uskon ja luotan kuitenkin, että tästä selvittyäni olen vahvempi, ja saan suurella ilolla ja kiitollisuudella jatkaa elämäntehtäväni toteuttamista vuonna 2019.

Lähetän sinulle ajatuksissani enkeleitä - lähetäthän sinäkin minulle. Kiitos <3 

Tulkinta-aikoja Kokkolassa 11.-12.9.

tarkemmat ajat ja paikat täällä

 

Tilannekatsaus 

1.6. alkaen teen maanantaisin ja tiistaisin puhelintulkintoja (ajanvaraus nrosta 050-486 9940), toki  näitä sekä muita palveluja hoitohuoneella keskiviikosta perjantaihin.

Lue lisää muutoksen tuulista täältä

  

Elokuun viestikortti

löytyy täältä

 

 

Sähköpostimuutos

vanha osoite valoilona@regressioterapia.fi ei enää toimi, vaan sähköpostit tulevat perille osoitteella elise@valoilona.fi

 

 

Blogi, uusimmat kirjoitukset

Elossa taas

Peli seis! 

Enkelivekkari ja muita niksejä

Kun päätin, etten enää...

Mielialojen tartuntataudit, tunnistatko ne?

Vuorovaikutuksessa

Hetken hoidosta paranemiskriisiin

 

 

Valo Ilona Tuirassa

Tervetuloa hoitoihin ja tulkintoihin Tuiraan, osoite on Merikoskenkatu 7 A 49. 
Tuiraan on helppo tulla, sillä bussit kulkevat ihan editse ja ilmaista pysäköintitilaa on niin talon edessä kuin takanakin kadun varressa. Sisäpihalla/parkkipaikalla ei valitettavasti ole asiakaspaikkoja.
Jos tulet pyörällä, sisäpihalla on pyöräkatos/-telineet. Tervetuloa!

 

Varaa aikasi kätevästi netissä!