Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Peli seis!

Lisätty 03.12.2018

Takana on elämän kilometrejä monen monta - osa onnetonta.

Olen onnellinen, että saan tehdä työkseni sellaisia asioita joita en edes työksi miellä; tavata uskomattomia ihmisiä ja saada kulkea lyhyemmän tai pidemmän matkaa heidän poluillaan seurana. Kuunnellen, tukien ja parhaani mukaan auttaen. Elämänkokemusta ja koulutuksiani saan hyödyntää, olipa kyseessä kehon hoito tai taivaskanavien kuunteleminen. 

Joskus oma keho - ja lääkäri - ovat kuitenkin sitä mieltä, että hoitajan peli on puhallettava poikki. Stressiin ja elämän yllättäviin kierteisiin laakapalloihin reagoin kehollisesti minäkin, eikä mielikään näemmä joka hetki jaksa muistaa saati luottaa jumalalliseen ohjaukseen. Siis ihan perusihminen on henkisen tuen tarjoaja. Ne kaikkein kuluneimmat kliseet ärsyttävät jos kohta lohduttavatkin: "Kaikki on hyvin."  "Tämäkin on ohimenevää." "Asioilla on taipumus järjestyä."

Joulukuun hissuttelen pirtissä villasukissani, verenpainetta lepytellen ja tasoitellen. Niin mielelläni kuin töitä tekisinkin, se ei tässä kohden ole mahdollista. Ja siitä olen enemmän kuin äärettömän pahoillani. Uskon ja luotan kuitenkin, että tästä selvittyäni olen vahvempi, ja saan suurella ilolla ja kiitollisuudella jatkaa elämäntehtäväni toteuttamista vuonna 2019.

Lähetän sinulle ajatuksissani enkeleitä - lähetäthän sinäkin minulle. Kiitos <3 

 

Valon Iltamat to 30.3. klo 17.30-19.00

sitovat ilmoittautumiset nroon 050-486 9940 24.3. mennessä

3 paikkaa vapaana

 

 

Ajanvarauskalenteri

Jollei kalenterista löydy sopivaa aikaa, laita viestiä ja katsotaan mitä olisi tehtävissä.

 

Maaliskuun viestikortti

kuukauden enkeliviesti löytyy täältä

 

Turvallisesti tapaamiseen

Tulethan hoitohuoneelle terveenä. On parempi perua/siirtää tapaaminen, jos sinulla - tai minulla - on vähäisiäkään flunssa- tai vatsaoireita. 

Käytän halutessasi maskia/visiiriä asiakaskohtaamisissa.

Käsienpesu, käsidesi ja pintojen desinfiointi ovat jo rutiinia.

Tehdään kohtaamisesta turvallinen meille molemmille.

 

Valon Ilta kotikutsuina

Ystäväporukka, työkaverit: intiimi ja lämminhenkinen Valon Ilta vain teille - rajoitukset huomioiden. Ota yhteyttä ja sovitaan aika!

 
 

Suurin hetkeni

Valo Ilonan ja minun tähän mennessä isoin juttu, joten onhan tätä hehkutettava:

Oulun kaupungin uudenvuodenjuhla virtuaalisena. Kaupunginvaltuuston pj Juha Hänninen, tuomiorovasti Satu Saarinen, Petrus Schroderus & Oulun Sinfonia sekä minä (osuuteni alkaa kohdasta 30.15)
 

Jos olet pohtinut, miten näkijä-meedio/selvänäkijä/kanavoija työskentelee niin tuosta juttuhetkestä saat selvyyden minun tavastani toteuttaa tätä niin rakasta elämäntehtävää ❤

Otan mielelläni vastaan kommentteja ja palautetta.