Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tästä se lähtee!

Lisätty 12.02.2016

Yleisön pyynnöstä ja erinäisten kouluttajien usuttamana uskaltaudun tekemään tämän. Julkaisemaan tarinoita asiakastapauksista ja -palautteista sekä havaintoja työhöni liittyvistä iloista ja harmeista. Tärkeimpiä tavoitteitani ja toiveitani kuitenkin on, että sinä - arvostettu lukijani - saisit ituja ajatuksillesi, aihetta kyseenalaistaa ja pohtia. Olla kanssani samaa mieltä tai eri mieltä, sillä ei ole väliä, kunhan olet edes tovin pureksinut lukemaasi.

 

Aloitan bloggaajiuteni (hehhee, mikä sana!) kertomalla sinulle nuoresta miehestä, joka tuli tapaamaan minua. Hän oli varannut ajan selvänäköiseen tulkintaan toiveenaan löytää "elämänlangasta" pään. Tulevaisuus näytti kadonneen eikä omanarvontunto saati itsensä arvostaminen olleet juuri nollarajaa korkeammalla. Porisimme ja kerroin mm. mitä vahvuuksia näen ja koen hänellä olevan sekä millä alalla näen hänen työskentelevän.
Muutama viikko tuon tapaamisen jälkeen nuoren miehen lähisukulainen kertoi minulle, että nuorukainen on kuin uusi mies: tavoitteet selkeät, aikataulukin mietittynä ja olemus, energiat keventyneet. 
Tällaiset kohtaamiset seurauksineen liikuttavat ja riemastuttavat. Ihanaa!

Enkelit, henkioppaat ja Valon väki ovat vahvasti läsnä jokaisessa hoidossa ja keskustelussa. Heidän ohjauksessaan ja "trattinaan" teen työtäni luottavaisesti ja rakkaudella.

Tulkinta-aikoja Kokkolassa 11.-12.9.

tarkemmat ajat ja paikat täällä

 

Tilannekatsaus 

1.6. alkaen teen maanantaisin ja tiistaisin puhelintulkintoja (ajanvaraus nrosta 050-486 9940), toki  näitä sekä muita palveluja hoitohuoneella keskiviikosta perjantaihin.

Lue lisää muutoksen tuulista täältä

  

Elokuun viestikortti

löytyy täältä

 

 

Sähköpostimuutos

vanha osoite valoilona@regressioterapia.fi ei enää toimi, vaan sähköpostit tulevat perille osoitteella elise@valoilona.fi

 

 

Blogi, uusimmat kirjoitukset

Elossa taas

Peli seis! 

Enkelivekkari ja muita niksejä

Kun päätin, etten enää...

Mielialojen tartuntataudit, tunnistatko ne?

Vuorovaikutuksessa

Hetken hoidosta paranemiskriisiin

 

 

Valo Ilona Tuirassa

Tervetuloa hoitoihin ja tulkintoihin Tuiraan, osoite on Merikoskenkatu 7 A 49. 
Tuiraan on helppo tulla, sillä bussit kulkevat ihan editse ja ilmaista pysäköintitilaa on niin talon edessä kuin takanakin kadun varressa. Sisäpihalla/parkkipaikalla ei valitettavasti ole asiakaspaikkoja.
Jos tulet pyörällä, sisäpihalla on pyöräkatos/-telineet. Tervetuloa!

 

Varaa aikasi kätevästi netissä!