Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tästä se lähtee!

Lisätty 12.02.2016

Yleisön pyynnöstä ja erinäisten kouluttajien usuttamana uskaltaudun tekemään tämän. Julkaisemaan tarinoita asiakastapauksista ja -palautteista sekä havaintoja työhöni liittyvistä iloista ja harmeista. Tärkeimpiä tavoitteitani ja toiveitani kuitenkin on, että sinä - arvostettu lukijani - saisit ituja ajatuksillesi, aihetta kyseenalaistaa ja pohtia. Olla kanssani samaa mieltä tai eri mieltä, sillä ei ole väliä, kunhan olet edes tovin pureksinut lukemaasi.

 

Aloitan bloggaajiuteni (hehhee, mikä sana!) kertomalla sinulle nuoresta miehestä, joka tuli tapaamaan minua. Hän oli varannut ajan selvänäköiseen tulkintaan toiveenaan löytää "elämänlangasta" pään. Tulevaisuus näytti kadonneen eikä omanarvontunto saati itsensä arvostaminen olleet juuri nollarajaa korkeammalla. Porisimme ja kerroin mm. mitä vahvuuksia näen ja koen hänellä olevan sekä millä alalla näen hänen työskentelevän.
Muutama viikko tuon tapaamisen jälkeen nuoren miehen lähisukulainen kertoi minulle, että nuorukainen on kuin uusi mies: tavoitteet selkeät, aikataulukin mietittynä ja olemus, energiat keventyneet. 
Tällaiset kohtaamiset seurauksineen liikuttavat ja riemastuttavat. Ihanaa!

Enkelit, henkioppaat ja Valon väki ovat vahvasti läsnä jokaisessa hoidossa ja keskustelussa. Heidän ohjauksessaan ja "trattinaan" teen työtäni luottavaisesti ja rakkaudella.

Mitä kuuluu, missä mennään?

ajatuksia ajankuvasta

 

Ajanvarauskalenteri

Jollei kalenterista löydy sopivaa aikaa, laita viestiä ja katsotaan mitä olisi tehtävissä.

 

Turvallisesti tapaamiseen

Tulethan hoitohuoneelle terveenä. On parempi perua/siirtää tapaaminen, jos sinulla - tai minulla - on vähäisiäkään flunssa- tai vatsaoireita. 

Käytän maskia/visiiriä asiakaskohtaamisissa.

Käsienpesu, käsidesi ja pintojen desinfiointi ovat jo rutiinia.

Tehdään kohtaamisesta turvallinen meille molemmille.

 

Valon Ilta kotikutsuina

Ystäväporukka, työkaverit: intiimi ja lämminhenkinen Valon Ilta vain teille - rajoitukset huomioiden. Ota yhteyttä ja sovitaan aika!

 
 

Suurin hetkeni

Valo Ilonan ja minun tähän mennessä isoin juttu, joten onhan tätä hehkutettava:

Oulun kaupungin uudenvuodenjuhla virtuaalisena. Kaupunginvaltuuston pj Juha Hänninen, tuomiorovasti Satu Saarinen, Petrus Schroderus & Oulun Sinfonia sekä minä (osuuteni alkaa kohdasta 30.15)
 
Jos olet pohtinut, miten näkijä-meedio/selvänäkijä/kanavoija työskentelee niin tuosta juttuhetkestä saat selvyyden minun tavastani toteuttaa tätä niin rakasta elämäntehtävää ❤
Otan mielelläni vastaan kommentteja ja palautetta.
 

Toukokuun korttiviesti

kunkin kuukauden viesti löytyy täältä