Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Suunsisäinen lymfa - oletko kuullutkaan?

Lisätty 15.02.2016

Manuaalinen lymfaterapia on siitä ihmeellinen hoitomuoto, että pehmeällä, lempeällä käsittelyllä voidaan auttaa mitä erilaisimmista vaivoista ja oireista kärsiviä. Hoito voidaan kohdistaa johonkin tiettyyn kehonosaan tai voidaan käsitellä laajempia alueita yhdellä hoitokerralla. Yksi mielenkiintoisimmista on ehdottomasti suunsisäinen lymfaterapia - avaavien otteiden jälkeen laitoin hanskat käsiini ja pyysin asiakasta avaamaan suunsa. Hänellä oli suuhun tehdyn operaation jäljiltä turvotusta ikenissä sekä paineen tunnetta yläleuan ja posken alueella. Pienin, kevyin liikkein aktivoin suun ja kasvojen alueen imunestekiertoa. Palaute oli kolmen hoitokäynnin jälkeen hyvin myönteistä: paineen tunne helpottanut huomattavasti ja turvotus vähentynyt selvästi.

Tein opiskeluaikana harjoitustyönä tämän hoidon naapurin hammashoitajalle ja hän totesi, että suunsisäinen lymfaterapia sopisi erinomaisesti hammaslääkäripelosta kärsiville; pelokas asiakas voisi "harjoitella" ja turvallisesti antaa hoitajan kosketella suunsisustaansa ilman mitään työkaluja tai hampaisiin kohdistettuja toimenpiteitä. Kuulostaa aivan loistavalta!

Manuaalinen lymfaterapia on kivutonta ja tehokasta turvotuksen hoitoon, kivunlievitykseen ja rentoutumiseen. Lymfahoidossa elimistömme imunestekiertoa elvytetään kevyin, pumppaavin ja rytmikkäin ottein - kudoksissa oleva ylimääräinen neste pääsee näin imusuonistoon ja sieltä edelleen kehon nestekiertoon.

 

Valon Iltamat to 30.3. klo 17.30-19.00

sitovat ilmoittautumiset nroon 050-486 9940 24.3. mennessä

3 paikkaa vapaana

 

 

Ajanvarauskalenteri

Jollei kalenterista löydy sopivaa aikaa, laita viestiä ja katsotaan mitä olisi tehtävissä.

 

Maaliskuun viestikortti

kuukauden enkeliviesti löytyy täältä

 

Turvallisesti tapaamiseen

Tulethan hoitohuoneelle terveenä. On parempi perua/siirtää tapaaminen, jos sinulla - tai minulla - on vähäisiäkään flunssa- tai vatsaoireita. 

Käytän halutessasi maskia/visiiriä asiakaskohtaamisissa.

Käsienpesu, käsidesi ja pintojen desinfiointi ovat jo rutiinia.

Tehdään kohtaamisesta turvallinen meille molemmille.

 

Valon Ilta kotikutsuina

Ystäväporukka, työkaverit: intiimi ja lämminhenkinen Valon Ilta vain teille - rajoitukset huomioiden. Ota yhteyttä ja sovitaan aika!

 
 

Suurin hetkeni

Valo Ilonan ja minun tähän mennessä isoin juttu, joten onhan tätä hehkutettava:

Oulun kaupungin uudenvuodenjuhla virtuaalisena. Kaupunginvaltuuston pj Juha Hänninen, tuomiorovasti Satu Saarinen, Petrus Schroderus & Oulun Sinfonia sekä minä (osuuteni alkaa kohdasta 30.15)
 

Jos olet pohtinut, miten näkijä-meedio/selvänäkijä/kanavoija työskentelee niin tuosta juttuhetkestä saat selvyyden minun tavastani toteuttaa tätä niin rakasta elämäntehtävää ❤

Otan mielelläni vastaan kommentteja ja palautetta.