Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Suunsisäinen lymfa - oletko kuullutkaan?

Lisätty 15.02.2016

Manuaalinen lymfaterapia on siitä ihmeellinen hoitomuoto, että pehmeällä, lempeällä käsittelyllä voidaan auttaa mitä erilaisimmista vaivoista ja oireista kärsiviä. Hoito voidaan kohdistaa johonkin tiettyyn kehonosaan tai voidaan käsitellä laajempia alueita yhdellä hoitokerralla. Yksi mielenkiintoisimmista on ehdottomasti suunsisäinen lymfaterapia - avaavien otteiden jälkeen laitoin hanskat käsiini ja pyysin asiakasta avaamaan suunsa. Hänellä oli suuhun tehdyn operaation jäljiltä turvotusta ikenissä sekä paineen tunnetta yläleuan ja posken alueella. Pienin, kevyin liikkein aktivoin suun ja kasvojen alueen imunestekiertoa. Palaute oli kolmen hoitokäynnin jälkeen hyvin myönteistä: paineen tunne helpottanut huomattavasti ja turvotus vähentynyt selvästi.

Tein opiskeluaikana harjoitustyönä tämän hoidon naapurin hammashoitajalle ja hän totesi, että suunsisäinen lymfaterapia sopisi erinomaisesti hammaslääkäripelosta kärsiville; pelokas asiakas voisi "harjoitella" ja turvallisesti antaa hoitajan kosketella suunsisustaansa ilman mitään työkaluja tai hampaisiin kohdistettuja toimenpiteitä. Kuulostaa aivan loistavalta!

Manuaalinen lymfaterapia on kivutonta ja tehokasta turvotuksen hoitoon, kivunlievitykseen ja rentoutumiseen. Lymfahoidossa elimistömme imunestekiertoa elvytetään kevyin, pumppaavin ja rytmikkäin ottein - kudoksissa oleva ylimääräinen neste pääsee näin imusuonistoon ja sieltä edelleen kehon nestekiertoon.

Tulkinta-aikoja Kokkolassa 11.-12.9.

tarkemmat ajat ja paikat täällä

 

Tilannekatsaus 

1.6. alkaen teen maanantaisin ja tiistaisin puhelintulkintoja (ajanvaraus nrosta 050-486 9940), toki  näitä sekä muita palveluja hoitohuoneella keskiviikosta perjantaihin.

Lue lisää muutoksen tuulista täältä

  

Elokuun viestikortti

löytyy täältä

 

 

Sähköpostimuutos

vanha osoite valoilona@regressioterapia.fi ei enää toimi, vaan sähköpostit tulevat perille osoitteella elise@valoilona.fi

 

 

Blogi, uusimmat kirjoitukset

Elossa taas

Peli seis! 

Enkelivekkari ja muita niksejä

Kun päätin, etten enää...

Mielialojen tartuntataudit, tunnistatko ne?

Vuorovaikutuksessa

Hetken hoidosta paranemiskriisiin

 

 

Valo Ilona Tuirassa

Tervetuloa hoitoihin ja tulkintoihin Tuiraan, osoite on Merikoskenkatu 7 A 49. 
Tuiraan on helppo tulla, sillä bussit kulkevat ihan editse ja ilmaista pysäköintitilaa on niin talon edessä kuin takanakin kadun varressa. Sisäpihalla/parkkipaikalla ei valitettavasti ole asiakaspaikkoja.
Jos tulet pyörällä, sisäpihalla on pyöräkatos/-telineet. Tervetuloa!

 

Varaa aikasi kätevästi netissä!