Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kun päätin, etten enää...

Lisätty 08.03.2018

Torstai. Vapaapäivä. Kansainvälinen naistenpäivä. Ajatuksia herättelevä päivä tosiaan.
Päätin tämän vuoden alkupäivinä, etten enää pelkää asioita. Että ihan aikuisten oikeasti itse elän todeksi niitä periaatteita, joista puhun työkseni ja vapaa-ajallakin. "Saat sen, mitä ajattelet - halusit tai et." tai "Se kasvaa, mitä ajattelet." 
Niinpä päätin, etten enää pelkää asioita. En suostu hermoilemaan, riittävätkö rahat laskujen maksuun tai että saanko tässä kuussa palkkaa. Päätin, että huolestun vasta jos/kun siihen ilmaantuu oikeasti aihetta.
Päätin, etten pelkää kestääkö parisuhteeni. Kestää tai ei. Sillä parisuhdehan tarvitsee molempien taitoja, toiveita ja ymmärrystä, mieluiten vielä yhteneväisiä.
Päätin, etten enää jättäydy pois sellaisilta kursseilta tai tapahtumista, joihin sydämeni huutelee osallistumaan. En enää suostu laskemaan, riittävätkö resurssit parin-kolmen päivän poissaoloon hoitolalta. Sillä tavalla tai toisella noilta päiviltä noukkimani siemenet jonain päivänä nousevat oraalle, pilkistävät sirkkalehtinä ja lopulta kasvattavat upean kukan.
En enää pelkää, kiusataanko lastani. Jollei, hyvä. Jos kiusataan, luotan että hän kertoo siitä minulle ja minä puolestani vien asiaa eteenpäin.
Luotan myös siihen, että oikeiden ystävien, tuttavien ja ihmisten kanssa yhteys säilyy vaikka yhteydenpito pätkii. Luotan, että elämä kantaa ja auttaa, kun itse ajatuksillani, sanoillani ja teoillani osoitan sille ottavani tuen vastaan ja heiluttelen itsekin hihojani. 
Elämä on antanut minulle uskomattomia kokemuksia, aivan kuin eläisin jo neljättä elämää yksissä nahkoissa. Ihania ja opettavaisiakin ihmisiä, kohtaamisia jotka tuntuvat sielussa asti. Kiitos kaikesta tähänastisesta, Elämä 

Lisäys: jo parin kuukauden aikana olen huomannut häkellyttäviä, hykerryttäviä muutoksia...

Tulkinta-aikoja Kokkolassa 11.-12.9.

tarkemmat ajat ja paikat täällä

 

Tilannekatsaus 

1.6. alkaen teen maanantaisin ja tiistaisin puhelintulkintoja (ajanvaraus nrosta 050-486 9940), toki  näitä sekä muita palveluja hoitohuoneella keskiviikosta perjantaihin.

Lue lisää muutoksen tuulista täältä

  

Elokuun viestikortti

löytyy täältä

 

 

Sähköpostimuutos

vanha osoite valoilona@regressioterapia.fi ei enää toimi, vaan sähköpostit tulevat perille osoitteella elise@valoilona.fi

 

 

Blogi, uusimmat kirjoitukset

Elossa taas

Peli seis! 

Enkelivekkari ja muita niksejä

Kun päätin, etten enää...

Mielialojen tartuntataudit, tunnistatko ne?

Vuorovaikutuksessa

Hetken hoidosta paranemiskriisiin

 

 

Valo Ilona Tuirassa

Tervetuloa hoitoihin ja tulkintoihin Tuiraan, osoite on Merikoskenkatu 7 A 49. 
Tuiraan on helppo tulla, sillä bussit kulkevat ihan editse ja ilmaista pysäköintitilaa on niin talon edessä kuin takanakin kadun varressa. Sisäpihalla/parkkipaikalla ei valitettavasti ole asiakaspaikkoja.
Jos tulet pyörällä, sisäpihalla on pyöräkatos/-telineet. Tervetuloa!

 

Varaa aikasi kätevästi netissä!