Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Vuorovaikutuksessa

Lisätty 07.03.2016

Aina aika ajoin tapaan asiakkaita, jotka istuvat henkisesti kädet puuskassa, itsensä tiukasti lukiten ja sulkien. He saattavat olla hyvinkin haavoitettuja ja hauraita, rikki itsensä ja elämäntilanteensa kanssa. He ottavat tapahtumat vastaan joko uhreina tai uhmakkaina.

Uhri kokee alistuneena, että vain häntä koetellaan mitä lukuisimmin vastoinkäymisin, epäonnistumisin ja ongelmin ihmissuhteissa. Hän itse yrittää rakkaudellisesti ja vahvasti toimia "oikein", muttei saa vastakaikua yrityksilleen. Hän on saattanut jo vaipua niin syvälle itsesäälin ja surkeuden suohon, että mitkään sanat tai teot eivät häntä tavoita.

Uhmakas puskee väkisin eteenpäin valitsemallaan tiellä, välittämättä varoitusmerkeistä tai pysäytyksistä. Leuka pystyssä ja kädet tiukasti nyrkissä hän on päättänyt näyttää elämälle närhen värkit, eikä häntä tavoita mitkään sanat tai teot kun hän luotijunan lailla painaa eteenpäin.

He haluavat neuvoja ja tukea henkimaailmalta - eiväthän kai muutoin tulisikaan tapaamaan näkijää tai meediota - mutteivät oikeasti antaudu vuorovaikutukseen. Uhri odottaa saavansa jonkin elämää suuremman viestin siitä, kuinka kaikki muuttuu taianomaisesti paremmaksi. Ilman, että hänen itsensä tarvitsisi tehdä muuta kuin odottaa. Ilman sitä ensimmäistä, pientä itse ottamaansa askelta.
Uhmakas istuu tapaamisessa mittaillen välittäjää, kuin arvioiden "pystyykö tuo muka välittämään viestejä". Hän ei avaudu, alitajuisesti kenties suojellen haurasta sisintään, eikä häneen saa minkäänlaista kontaktia. Hänkin odottaa viestiä, joka voisi muuttaa asioita, mutta hän ei ehkä oikeasti kuitenkaan halua kuulla.

Yhteydet Valon olentojen kanssa ovat hienovarainen asia: vaikka meedio/näkijä kuinka kokee heidän läsnäolonsa vahvana ja rakkaudellisena, asiakkaan/vastaanottajan sulkeutuminen estää täydellisen, täyden, yhteyden muodostumisen. Tapaamiseen tulevan "nahkaisen" tarvitsee vain hieman raottaa sydäntään ja antautua vuorovaikutukseen. Sinun ei tarvitse kertoa elämäntarinaasi, riittää että olet läsnä ja teet kysymyksiä. Niin yksinkertaista se on. 

Tulkinta-aikoja Kokkolassa 11.-12.9.

tarkemmat ajat ja paikat täällä

 

Tilannekatsaus 

1.6. alkaen teen maanantaisin ja tiistaisin puhelintulkintoja (ajanvaraus nrosta 050-486 9940), toki  näitä sekä muita palveluja hoitohuoneella keskiviikosta perjantaihin.

Lue lisää muutoksen tuulista täältä

  

Elokuun viestikortti

löytyy täältä

 

 

Sähköpostimuutos

vanha osoite valoilona@regressioterapia.fi ei enää toimi, vaan sähköpostit tulevat perille osoitteella elise@valoilona.fi

 

 

Blogi, uusimmat kirjoitukset

Elossa taas

Peli seis! 

Enkelivekkari ja muita niksejä

Kun päätin, etten enää...

Mielialojen tartuntataudit, tunnistatko ne?

Vuorovaikutuksessa

Hetken hoidosta paranemiskriisiin

 

 

Valo Ilona Tuirassa

Tervetuloa hoitoihin ja tulkintoihin Tuiraan, osoite on Merikoskenkatu 7 A 49. 
Tuiraan on helppo tulla, sillä bussit kulkevat ihan editse ja ilmaista pysäköintitilaa on niin talon edessä kuin takanakin kadun varressa. Sisäpihalla/parkkipaikalla ei valitettavasti ole asiakaspaikkoja.
Jos tulet pyörällä, sisäpihalla on pyöräkatos/-telineet. Tervetuloa!

 

Varaa aikasi kätevästi netissä!