Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Vuorovaikutuksessa

Lisätty 07.03.2016

Aina aika ajoin tapaan asiakkaita, jotka istuvat henkisesti kädet puuskassa, itsensä tiukasti lukiten ja sulkien. He saattavat olla hyvinkin haavoitettuja ja hauraita, rikki itsensä ja elämäntilanteensa kanssa. He ottavat tapahtumat vastaan joko uhreina tai uhmakkaina.

Uhri kokee alistuneena, että vain häntä koetellaan mitä lukuisimmin vastoinkäymisin, epäonnistumisin ja ongelmin ihmissuhteissa. Hän itse yrittää rakkaudellisesti ja vahvasti toimia "oikein", muttei saa vastakaikua yrityksilleen. Hän on saattanut jo vaipua niin syvälle itsesäälin ja surkeuden suohon, että mitkään sanat tai teot eivät häntä tavoita.

Uhmakas puskee väkisin eteenpäin valitsemallaan tiellä, välittämättä varoitusmerkeistä tai pysäytyksistä. Leuka pystyssä ja kädet tiukasti nyrkissä hän on päättänyt näyttää elämälle närhen värkit, eikä häntä tavoita mitkään sanat tai teot kun hän luotijunan lailla painaa eteenpäin.

He haluavat neuvoja ja tukea henkimaailmalta - eiväthän kai muutoin tulisikaan tapaamaan näkijää tai meediota - mutteivät oikeasti antaudu vuorovaikutukseen. Uhri odottaa saavansa jonkin elämää suuremman viestin siitä, kuinka kaikki muuttuu taianomaisesti paremmaksi. Ilman, että hänen itsensä tarvitsisi tehdä muuta kuin odottaa. Ilman sitä ensimmäistä, pientä itse ottamaansa askelta.
Uhmakas istuu tapaamisessa mittaillen välittäjää, kuin arvioiden "pystyykö tuo muka välittämään viestejä". Hän ei avaudu, alitajuisesti kenties suojellen haurasta sisintään, eikä häneen saa minkäänlaista kontaktia. Hänkin odottaa viestiä, joka voisi muuttaa asioita, mutta hän ei ehkä oikeasti kuitenkaan halua kuulla.

Yhteydet Valon olentojen kanssa ovat hienovarainen asia: vaikka meedio/näkijä kuinka kokee heidän läsnäolonsa vahvana ja rakkaudellisena, asiakkaan/vastaanottajan sulkeutuminen estää täydellisen, täyden, yhteyden muodostumisen. Tapaamiseen tulevan "nahkaisen" tarvitsee vain hieman raottaa sydäntään ja antautua vuorovaikutukseen. Sinun ei tarvitse kertoa elämäntarinaasi, riittää että olet läsnä ja teet kysymyksiä. Niin yksinkertaista se on. 

 

Valon Iltamat to 30.3. klo 17.30-19.00

sitovat ilmoittautumiset nroon 050-486 9940 24.3. mennessä

3 paikkaa vapaana

 

 

Ajanvarauskalenteri

Jollei kalenterista löydy sopivaa aikaa, laita viestiä ja katsotaan mitä olisi tehtävissä.

 

Maaliskuun viestikortti

kuukauden enkeliviesti löytyy täältä

 

Turvallisesti tapaamiseen

Tulethan hoitohuoneelle terveenä. On parempi perua/siirtää tapaaminen, jos sinulla - tai minulla - on vähäisiäkään flunssa- tai vatsaoireita. 

Käytän halutessasi maskia/visiiriä asiakaskohtaamisissa.

Käsienpesu, käsidesi ja pintojen desinfiointi ovat jo rutiinia.

Tehdään kohtaamisesta turvallinen meille molemmille.

 

Valon Ilta kotikutsuina

Ystäväporukka, työkaverit: intiimi ja lämminhenkinen Valon Ilta vain teille - rajoitukset huomioiden. Ota yhteyttä ja sovitaan aika!

 
 

Suurin hetkeni

Valo Ilonan ja minun tähän mennessä isoin juttu, joten onhan tätä hehkutettava:

Oulun kaupungin uudenvuodenjuhla virtuaalisena. Kaupunginvaltuuston pj Juha Hänninen, tuomiorovasti Satu Saarinen, Petrus Schroderus & Oulun Sinfonia sekä minä (osuuteni alkaa kohdasta 30.15)
 

Jos olet pohtinut, miten näkijä-meedio/selvänäkijä/kanavoija työskentelee niin tuosta juttuhetkestä saat selvyyden minun tavastani toteuttaa tätä niin rakasta elämäntehtävää ❤

Otan mielelläni vastaan kommentteja ja palautetta.